PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Dom in male živali Kakci sosedovih mačk

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nekaterih komentarjev nisem niti prebrala, ker tega niso vredni. Zakaj nekateri tukaj ne greste skupaj za en šank, si tam naročite en stelex v toplem mleku in tam razpredate take bolane fore? Saj se boste zabavali, forum pa ne bo imel toliko smeti!
Če nimate kaj pametega za svetovat, se nehajte paliti tukaj med sabo, kjer vas nihče osebno ne pozna.
Velja za vse teme!
Tici, ki pa je očitno bolj miroljubne sorte, svetujem, da nekje v kotu vrta naredi nekakšno mačje stranišče, z malo bolj mehke zemljice, da bodo muce mazale le tam. Seveda, če druge humane rešitve res ni.
Imam tri pse, vendar jim pod nobenim pogojem ne bi dovolila, da preganjajo vse vaške mačke, ki mi hodijo lulat okoli hiše. Res pa je, da ne kakajo.
v vsaki trgovini z aživali imajo spreje za odganjanje psov in mačk. vsake tolko cajta ponoviš.

DELuje
Miroljubne že, miroljubne. A ko bo men enkrat en živc preveč poču, bom tud ornk miroljubno koga lastnoročno, ... Nisem tip človeka, ki bi se kregal, zaradi tega pa lahko vsakdo hodi po meni. :|

Naj se naredi red in je to to. Če bo še naprej samo požirala drek sosedovih mačk, bojo šli njeni živci, kar jih je pa škoda. Drugače naj jih pa po vaše, začne še futrat, pa k veteriranju vozit, pa skrbet za njih al kako?

Predvidevam, da če bi bila Tica bolj ljubiteljica mačk, da bi imela že svoje mačke. Ima pa vso pravico, da se postavi zase in za svoje dvorišče.

Naj soseda v kot SVOJE PARCELE postav peskovnik, kamor ji bojo hodil mački srat ! Zakaj bi morala to Tica trpet na svoji, pošteno kupljeni, parceli?
Razen, če niso (pravilno po SSKJ) cigani. Tem pa na žalost v večini primerov ne preostane drugega kot samo še, ... da si odpočiješ svoje živce.

LP, steklenicka
LP, steklenička
Zgornji zapis je letel na KARMEN1, za Stelex sceno pa, če že sedaj hodijo mački k sosed srat, kaj mislite, da bojo driskal pa doma?

Lp, steklenicka
LP, steklenička
Srečni sosedi, ki te imajo :wink: !
Da bi bil na Ticinem mestu, poberem vse kakce po moji parceli, pa resnično, bolj pozn zvečer, nesem ves drek k njim na verando. Pa naj hodijo po njem zjutraj, ko grejo na šiht ali pa v šolo. Nekaj je markiranje terena z urinom, drugo so pa kakci. Urin se posuši, drek pa rabi nekaj časa, da se razgradi. Zakaj bi morali to trpet? Jaz nimam mačk, če so se pa njihovi (kar naenkrat) pokakal tam, pa ni moj problem.

LP, steklenicka
LP, steklenička
Hm, pri nas je tudi nekaj okoliških mačkov, pa moramo zato pokrivati peskovnik in pazit da mali kje ne potaca kakšnega dreka.
Pa ok, mačje mogoče toleriraš, ker maček pač luta okoli, ko pa dobiš pred bajto vsak dan dva kupa pasjega dreka pa je zgodba drugačna.

Če kaj rečeš si smotan, če nič pa imaš vedno drek tam... no vzameš smetišno pobereš tisti drek in ga v prisotnosti sosedov vržeš na njihov dovoz, dvorišče pač kamorkoli. Pozdraviš vržeš, se malo pogovoriš o vremenu pa je...
Ta zadnja pa mi je prav všeč :lol: . Ne pozabite, da če stopiš v d..., to prinaša denar :wink: .
Ne razumem pa, zakaj mačke Tici kakajo na trdih površinah :roll: ? Mačke imajo navado, da vedno izkopljejo majhno jamico, potem pa tudi zagrebejo. Da pa bi kakale kar povprek, po predpražnikih in podobno......
mačka čez rešpetin pogledaš pa ne bo več kidov po dvorišču. aja pogoj pa je da je rešpetin na puški.
kaj pravijo na veterinarski inšpekciji ?
jaz bi tudi gledala čez tak rešpetlin, še z večjim veseljem bi kakmu "ta pravmu descu" pokazala kaj vse znam zadet.
obstajajo razni spreji za odvračanje, mogoče če to probaš še. mislim pa da niso prav poceni žal.
mogoče pa tole: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=yPkr1XQFNJA">http://www.youtube.com/watch?v=yPkr1XQFNJA</a><!-- m -->
imaš močnejše zvočnike, postaviš pred vrata pa na bolj naglas Big Grin prepričan sem da bo mačka letela domov Big Grin

drugače pa nabaviš pravega psa in upaš da ne bo tolko len da bi za mačkonom letal Wink potem pa se naj soseda buni nazaj Wink
mogoče se na veterinarski dobijo kakšne kletke z vabo, v katero se potepuška mačka ujame, in potem pridejo veterinarji iskat. Ponoviš 7-krat in problem miroljubno rešen. Če mačka nima čipa, plača proračun, drugače pa lastnik mačke. Vsaj moralo bi biti tako. Tisti pa, ki predlagajo, da na svoji parceli uredi mačje stranišče, da bodo sosedove mačke v miru srale po tvojem - :?:

Pred desetletji smo imeli mačka. Pride sosed:"Vaš maček serje po mojem vrtu."
Oče:"Ubij ga."
Sosed:"Sem ga že."
Problem rešen.
Stesta Napisal:42 = odgovor na vsa vprašanja (ŠVPG če se ne motim :-) )

kul 8)
vse jasno Smile
:lol: :lol: :lol: Javr, dobra!

No Karmen je dobro razmišljala, da mački serjejo ponavad v mehko zemljo al pa pesek. In za seboj zakopljejo. Je pa problem ko pohodiš nezakopano naključno izpuščeno protipešadijsko mino presenečenja (poleti po možnosti bos, al pa tvoj otrok, al pa preden greš v avto, v hišo in se po tleh za teboj poznajo štemplji in zanimive vonjave, pa ga raznosiš povsod). Verjem da bi mačka od jeze takrat vsak "pojedel v dve leti stari plesnivi žemlji" :mrgreen: .

Po moje te reši le pes, kot so že omenili. Pri nas dolga leta ni bilo mačka na spregled vsaj 100m do hiše, ko se je pes prosto šetal okoli. Ko smo naredili pesjak, so se sosedove mačke spet razpasle. Kupiš psa (ali pa si ga izposodiš, konc koncev pa je baje to človekov najboljši prijatelj) in ga za vsako, ko bo počepnil, naženeš čez mejo k sosedi, pa naj ima potem tiste "kajle za 3/4 herc lopate" po dvorišču, da vidi kako to izgleda. Smile))) Mačke bojo spi..Z..dile in jih pri tebi ne bo več, pa verjetno tudi ne pri sosedi. Vrneš milo za žajfo z novim najboljšim prijateljem. No sliši se hudo, verjetno pa ne bi bilo tako pretirano.
1 2 3 4 5 ... 13 Pojdi na stran 
Iskanje po temi