PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Svetovalci

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plusi in minusi?

Ne gre! :mrgreen:

A ti povem zakaj ne?

Lej ........... ne maram KeCko-ta. 8) Mi ni simpatikus. :oops:

Vse kar bo napisal - bo dobil moj MINUS.

Kje je pol point?

Plavčke pa res kamot ugasnete! Sej nismo ŠTRUNFI IN ŠTRUMFETE. :lol: :lol: :lol:
Papež46, lepo si napisal o plusih in minusih. In mi vrgel kost za razmišljanje. Minusov je v tej naši kuri resnično preveč, ni treba, da jih še tu podeljevali in povzročali špetir. Ga je brez minusov dovolj (a včasih tudi v splošno zabavo).

Kaj praviš na idejo, da vsak, ki je odprl temo, po rešitvi problema MORA na koncu podeliti "zlati cegu" (ali zlato kelo, zlati fazenbrifar, zlati sixpek ali nekaj podsvojostreharsko sličnega) tistemu, ki je napisal največ vreden nasvet. V kolikor pa bi kdo od moderatorjev presodil, da je napisanih dovolj jasnih navodil v odprti temi, bi tudi on lahko podelil "zlati cegu" po svoji presoji in zaprl temo.

Prav bi tudi bilo, da moderator v temo, ki jo zapre, napiše "Temo zaprl po svoji presoji" in se ne skriva v brezoblično maso vseh moderatorjev.

Plavčkov tako ne bi bilo več, bi se pa ljudem nabirali lepi kupčki "zlatih ceglov", ki bi bili vidni takoj ob številu prispevkov.
lahko bi bili samo plusi al pa kele al pa cigli maš prav. sej nekdo ki nekomu ni všeč ne bo tega podelil, ne bo pa mogel negativno vplivat oz talat minusov.... po tujih forumih je tega kar nekaj...

al pa simpl zahvali se varianta, če je kdo komu res pomagal ki se izpiše zraven prispevkov....
[url=httpunichr("58")//zenlesunichr("46")net/]les je lep[/url]
... Vaja dela mojstra - Mojstri pa vajo ...
Plus, minus, kela... saj je vseeno.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Če ti tako praviš, potem je pa res vseeno...

Torej je še pohvala oz. zahvala odveč?
Vseeno = karkoli samo da se nekaj novega naredi.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Minusi so slaba ideja, sem se pred kratkim registriral na en forum, ki to fura, katastrofa.

Napisal sem par prispevkov, povsem nevtralnih, takoj od vseh priletel kup minusov. Kar tako.

Nismo še v Sloveniji dovolj zreli za minuse.
Lp, furbo
Ker sem ravno žejen, mi je vse bližja ideja za Zlati sixpack kot pohvalo....

Za minuse pa resnično nismo zreli! Se 122% strinjam...
Slovenci pa res radi po sebi tolčemo. Saj ne, da mislim, da smo zreli za minuse, ampak to ne zato, ker smo Slovenci, ampak ker smo ljudje. Tudi sam imam izkušnje z drugih forumov, kjer je imel sistem plusov in minusov probleme, potem pa se je možnost dajanja minusov ukinila (z izjemo moderatorjev, ki so lahko z minuski kaznovali kršitve pravil) in kar naenkrat je sistem funkcioniral.
Ne rabimo ničesar! Nobenih plusov, minusov, kel, fangelnov ali šajtrg............... :lol: :lol: :lol:

Kot smo ugotovili, smo tule gor da tako po strokovni plati, deloma po ZKP-ju, pa tudi iz prakse, poiskušamo manj posvečenim prišparati kak € ali to da bi delali napake, na katerih smo se že mi "ta stari" kaj naučili.

Zdej - eni so dovzetni - in to upoštevajo, spet drugi deloma, ali pa sploh ne. Ampak to me ne zanima.

Bistvo - vsaj za mene - je, in za to imamo nek okvirček, kjer piše ZS, ali pa v profilu kontaktne podatke, da me tisti ki je ugotovil da je nasvet ali rešitev za njega sprejemljiva - v nadaljevanju kontaktira in zadevo speglamo u detajle.

Res ne rabim JAVNO aplaudiranja in ne vem še česa. Kdor je tukaj gor zaradi tega ............... :roll: :roll: , no ja ........... :wink:

Meni je fino, in popolnoma dovolj, če je nekdo na koncu dneva zadovoljen z nasvetom ali pomočji, ki jo je dobil z moje strani. 8)
Malo v osvežitev spomina :wink: .
Zaradi ponavljajočega se vprašanja o izbiri strešne kritine, sem pred leti pri mojih odgovorih spodaj dodal link na našo stran, ki je bil s strani moderatorjev brisan. Namen linka je bil samo prebrati izčrpno tolmačenje o potrebnem znanju pri odločitvi kakšno streho izbrati. Mislim, da sem imel takrat že blizu 2000 prispevkov, zato sem se upravičeno užaljen od tega foruma poslovil. Jaz nisem gledal na stroške mobija, ko sem vračal klice in na svoje stroške dajal pojasnila kako in kaj se naj izvede. Tako pač je :mrgreen: :mrgreen: .
No, in takrat se je sprejela izredno dobra odločitev, da nastanejo plavčki, ki lahko dodamo podatke o svoji dejavnosti.
Mislim, da je vsem nam jasno, da je to predvsem forum samograditeljev, ki morajo z majhnim denarjem narediti čimveč in pravilno. Zato plavčki radi pomagamo. Če pa kdo v dobri veri bincne v temo ali tresne bučnico, ga bo hitro kdo popravil :wink: .
Ta forum je izredno poznan in tudi popularen. Mnogokrat me kličejo za nasvet kako kaj narediti in stavek začnejo z:" Nisem član foruma a ga redno prebiram in sledim..."
Modra barva svetovalcev le daje en višji nivo in urejenost, zato predlagam, da ostane tako.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.iba.si/">http://www.iba.si/</a><!-- m -->
Daj, daj, stroške mobija!?
Kolk č'š? Ti bom koj nakazal.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
AtaIBA, s teboj se ne strinjam.

Moralo bi biti tako urejeno, da plavček sam pristavi neko oznako, da je nasvet iz njegovega strokovnega področja.

Ko pa se plavček spusti na tanki led druge stroke, naj te oznake ne bi uporabil.

V tem je keč!

Tako se pa zgodi, da s plavo barvo zavaja in piše bučnice. O stroki, ki jo je morda le od daleč videl...ali pa še to ne.

P.s.: za vsak slučaj še poglej Paket Modri plus... boš zmanjšal stroške mobija. En čvek ali sto je enaka cena...
Mogoče bi se lahko pod posamezne podforume napisalo še kdo je "plavček" za posamezno tematiko ... tako kot je napisano kdo so moderatorji ... ali pa da bi imel uporabnik modro barvo samo, ko bi odgovarjal na vprašanja postavljena v podforumu iz "njegove stroke" ... recimo: če vzammem primer ataIBA recimo: če bi odgovarjal na vprašanje pstavljeno v podforum 'Tlaki, izolacija in ostrešja' bi bil obarvan modro, ko pa bi odgovarjal na vprašanje postavljno v podforumu recimo 'Bela tehnika' pa bi bil napisan v črni, tako kot vsi ostali. Zdaj če pa nekdo sprašuje o beli tehniki v podforumu 'Tlaki, izolacija in ostrešja' in potem plavčkov nasvet vzame za svet, pa njegov problem.
Več glav, več ve ...
kadotr, anja &co.: ja in ne.
ce se vzame, da so/ste plavcki uporabniki foruma, ki generalno svetujete ok, ne popizdevate za vsako malenkost, na zabluzite na tanki led, se ne spuscate v brezplodne debate - torej generalno nekonfliktni in generalno zelo dobro razgledani uporabniki foruma, potem je barva lahko znak za "zaupanja vrednega soforumasa"... (mater se slisi pocukrano ane? Wink )

tako da je potem za narediti revizijo, kdo pase med modre ali ne. iz lastnega spremljanja foruma bi rekel, da vas je vecina plavckov ok, po nekaterih pa se je modra barva polila po pomoti.

ko je ataiba omenil stroske mobija (kar ste mu nekateri vzeli za slabo). po mojem ima on na racun foruma vec brezplodnih debat, kot pa dodatnega biznisa ovrednotenega v denarju. ker pa je sicer kul ded in kolilkor sem ga ob dveh ali treh spricerjih imel priloznost spoznati, mu to najbrz ni tezko.

ker sem ze pljunil v to temo in zgoraj ze omenil: tudi revizija obstojecih plavckov ne bi skodila. kako se je med plavcki nasel uporabnik z tremi sporocili, ali pa kako so plavcki uporabniki, ki jih leta ni vec na forumu, ali pa razne kespi*** ala nkbm, triglav itd... bi bila npr. lahko stvar dodatne presoje

od aktualnih predlogov za nove plavce 100% podpiram peteo in keckota (ceprav vcasih mal tezi - sori kecko Wink )
1 2 3 4 5
Iskanje po temi