kadotr, anja &co.: ja in ne.
ce se vzame, da so/ste plavcki uporabniki foruma, ki generalno svetujete ok, ne popizdevate za vsako malenkost, na zabluzite na tanki led, se ne spuscate v brezplodne debate - torej generalno nekonfliktni in generalno zelo dobro razgledani uporabniki foruma, potem je barva lahko znak za "zaupanja vrednega soforumasa"... (mater se slisi pocukrano ane?

)
tako da je potem za narediti revizijo, kdo pase med modre ali ne. iz lastnega spremljanja foruma bi rekel, da vas je vecina plavckov ok, po nekaterih pa se je modra barva polila po pomoti.
ko je ataiba omenil stroske mobija (kar ste mu nekateri vzeli za slabo). po mojem ima on na racun foruma vec brezplodnih debat, kot pa dodatnega biznisa ovrednotenega v denarju. ker pa je sicer kul ded in kolilkor sem ga ob dveh ali treh spricerjih imel priloznost spoznati, mu to najbrz ni tezko.
ker sem ze pljunil v to temo in zgoraj ze omenil: tudi revizija obstojecih plavckov ne bi skodila. kako se je med plavcki nasel uporabnik z tremi sporocili, ali pa kako so plavcki uporabniki, ki jih leta ni vec na forumu, ali pa razne kespi*** ala nkbm, triglav itd... bi bila npr. lahko stvar dodatne presoje
od aktualnih predlogov za nove plavce 100% podpiram peteo in keckota (ceprav vcasih mal tezi - sori kecko

)