PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Bela tehnika Kateri pralni stroj kupiti?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fery Napisal:Jaz pravim, da je narejena v Bosch-u in da Bosch jamči zanjo.
Vse drugo je brezpredmetno nakladanje.
Res pa je, kar pravi simek:

Ne narejena je za Bosch :!: je pa res, da Bosch jamči za njeno delovanje...
Ne bi vedel, če ne bi delal :wink: za njih in tudi sam jamčil za svoje delo....in to s produktom, kateri se vam vrti pred nosom zmerom, ko ste za volanom.... 8)
Pa vi ja ne mislite, da ena firma vse naredi?
To so, bolj ali manj, sestavljalci kitajskih kosov. Pleh še ukrivijo in pobarvajo, kaj dosti več pa ne.
Hudiča, še cerkniške kose zlahka najdeš v Bosch-u. Še posebej pogosto v tistih, na katerih piše Made in Žermani. In v ostalih tudi.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Jaz sem 9.5.2017 iz Nemčije naročil tega, cena 800€ z dostavo.
Serija 8 Home professional. To je to. [url=httpsunichr("58")//wwwunichr("46")elektroshopwagnerunichr("46")de/product_infounichr("46")php/info/p187646_Bosch-WAYH2840-i-DOS-8-kg-A----Waschmaschine--1600-U-min--EcoSilence-Driveunichr("46")html]LINK[/url]
Naš Beko 91465 ST po petih letih in pol še dela, res so pod garancijo zamenjali inverter motor in amortizerje, drugače pa bi še enkrat vzel isto znamko ali tisto "našo domačo". Ampak brez dodatnih programov, itak uporabljamo samo tri ali štiri....
"Čak mal"! Pri pet let starem (kar "ni baš" neka starost), so ti zamenjali motor in amortizerje, ti pa mašino hvališ? Confusedhock:
Bi hvalil tudi, če bi bilo samo 1 leto garancije in bi popravilo plačal sam?
Dejansko hvališ garancijsko dobo! :wink:
Hvali podobno kot tale Bosch ...
Citat:Midva imava Bosch Logixx 8 že enih 10 let, da se ne zlažem. Stroj dela b.p.. Smo že kaj zamenjali ...
mi smo tudi na boschih menjavlai... tole:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.amazon.de/dp/B00KNZVUYW/ref=pe_3044161_185740101_TE_item">https://www.amazon.de/dp/B00KNZVUYW/ref ... 01_TE_item</a><!-- m -->

nisem zahtevna pa recimo, da sem vseeno zadovoljna :p
Če so tile ročaji pri vseh Bosch-evih sušilcih enaki, ti ene pošljem "gratis". 8)
Moj je "kao crknil" (pišem v eni temi), pa mi še vedno stoji v kleti!

P.S. Ah, saj vidim serije, samo katera je moja, ne vem na pamet! Bom pogledal ob priliki.W vem, da je, naprej pa....
aleš.h Napisal:Hvali podobno kot tale Bosch ...
Citat:Midva imava Bosch Logixx 8 že enih 10 let, da se ne zlažem. Stroj dela b.p.. Smo že kaj zamenjali ...

Ja en ležaj, pa eno gumico pri filtru, pa eno nogico (počila plastika), pa korita za prašek in mehčalec, ker se je notri "beton od praška" nabral.

Ajdi, enih 200 € v 10 letih. Se ti zdi veliko? Še danes prede v kleti kot maček.
simek Napisal:"Čak mal"! Pri pet let starem (kar "ni baš" neka starost), so ti zamenjali motor in amortizerje, ti pa mašino hvališ? Confusedhock:
Bi hvalil tudi, če bi bilo samo 1 leto garancije in bi popravilo plačal sam?
Dejansko hvališ garancijsko dobo! :wink:

Napisal sem, da dela. In da bi še enkrat vzel isto znamko ali domačo, ravno zaradi garancije. Če s tem hvalim garancijo, pa naj bo.
"Bi še enkrat vzel isto znamko, ravno zaradi garancije :!: "

No, tegale pa tvoj predvčerajšnji zapis ni vseboval! :wink:
Johan_R Napisal:Ja en ležaj, pa eno gumico pri filtru, pa eno nogico (počila plastika), pa korita za prašek in mehčalec, ker se je notri "beton od praška" nabral.

Ajdi, enih 200 € v 10 letih. Se ti zdi veliko? Še danes prede v kleti kot maček.
Da, veliko.
je drugače likalna postaja tisto ko gre malo pare ven res boljša od navadnega likalnika, ker razlike v ceni opažam so tam tam cca 100 eur več od navadnega likalnika. Je lažje likanje?

je drugače likalna postaja tisto ko gre malo pare ven res boljša od navadnega likalnika, ker razlike v ceni opažam so tam tam cca 100 eur več od navadnega likalnika. Je lažje likanje?
Photo 
če pralni stroj, potem Miele.
Pogosto so nove od 650 €, ponudba (Akcija)
v Nemčiji/ Austria 

potem traja dobrih 20 let ali dlje
(imel zadnjih 50 let 2 x Miele, 1 x pomlad (gorenje)

Vzemite ga s seboj v center Miele Avstrija za 800 €

[Slika: xLxgwz0.png]

[Slika: 7oZs8lx.png]
Ima kdo kaj izkušenj s Siemens pralnimi stroji?

Nagledanega imamo:
https://www.siemens-home.bsh-group.com/d...ngmachines

1 ... 26 27 28 29 30 ... 32 Pojdi na stran 
Iskanje po temi