PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Praktične izkušnje z IR paneli

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Devill: glede na to, da praviš, da imaš pasivno hišo - s lahko glavni in celo edini vir ogrevanja. Čeprav potem tisto o 5 metrih drv sploh ne razumem. Kdo je potem glavni?
Pa kdo je pasiven?

@edid: bistvo reklame je verjetno zamolčano. Tisto kremo se ne namaže na rit, ampak se jo poje na kruhu. Prebavne težave te zihr spucaj 6 kil. Pa če crkneš.
Hiša brez fasade je pasivna hiša?
silver12 Napisal:kje si kupil nano premaz?
Ena taka fajn pička je prišla mimo, da se enostavno nisem mogel upreti.
Ne vprašaj, koliko me je obrala. :oops:

Priložene datoteke
.jpg   20170202_093331.jpg (Velikost: 148,05 KB / Prenosi: 520)
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Pa bi vsen vprašal...heheh...tle na netu gledam je 100ml/20eur...a je to Ok...ali kje še bolj ugodno?
Odlično, le vredno ni nič.
Cene so fajn višje za dobre stvari. Vsaj za 10x.
Ok, vzamem na znanje...
Ne jemlji preveč na znanje Feryjevih zapisov, ko je v ciničnem modusu. Wink
Tokrat ne, sem že probal kar nekaj tega. Malo denarja, malo muzike. Če sploh kaj špila.
Nano nateg?
hmm , kaj ma ža to zveze s paneli, a če jih premažemo z nano žaubo grejejo morda samo še sami sebe, če sem prej prav razumel zadevo, hehe
Ne, čisto narobe to razumeš. Če jih namažeš spredaj, grejejo zastonj. Če zadaj, pa srkajo še energijo iz vesolja. Torej več kot zastonj oziroma celo služiš z njimi.

Brez zamere vsem uporabnikom panelov. Direktno električno ogrevalo je pač - direktno električno ogrevalo. V katerem spektru oddaja energijo je (ko govorimo o potencialnih RESNIH prihrankih, ki jih obljubljajo prodajalci) bolj kot ne vseeno.
Najbolje da s to nano žavbo namažeš sebe.
Potem ne potrebuješ nobenega ogrevanja, ker nimaš nobenih izgub.
Celo lahko nag skačeš okrog, pa ti ne bo nikoli hladno.
:mrgreen:
Saj IR panelov že brez nano žavbe ne potrebujem.
In mi je prijetno toplo. In še prihranim. Koliko, ne bom povedal.

Je pa hotel moj šoger to butniti gor. Je bil že 101% gotov, da jih bo. Po nasvetu, naj zadeve še enkrat preuči in po prebranem, so zdaj v bajti električni radiatorji. Namesto kurilca. Se pravi, z dežja pod kap.
Poznam familijo, katera je tudi vrgla ven kurilca in v vsako sobo električni radiator. Po koncu kurilne sezone so se na vsa usta hvalili, kako jim je bilo toplo, elektriko pa plačajo enako. Seveda je pa zaradi pavšalnega plačevanja kasneje prišel poračun elektrike, električni radiatorji so odšli na smetišče, v kurilnico pa peč na polena.
Verjetno bo tudi tukaj tako. Saj "lesena" peč je pod "kurilno", le kuriti nima kdo.

Je pa res, da če temperature prilagodiš iz "kurilca" na nivo papilona, znajo biti tudi paneli ali el. radiatorji, znosna zadeva. Greje te pa položnica za štrom. Pe nekako gre čez zimo.
1 ... 24 25 26 27 28 Pojdi na stran 
Iskanje po temi