Ja, ker ob izpadu štroma boš nujno rabil 1,5kW fleksarco in kup ostale ga orodja. Daj no, saj ne govorimo o napajanju z agregata za pol leta.
1,5kW inverter na akumulatorju pri meni za šalo napaja hladilnik/zmrzovalnik, vse luči, infotainment. Hkrati, tudi vklope hladilnika. Tudi 300W kompresor razvlažilnika zakurbla brez problema.
Če je potreba po TČ, bo potreben pač močnejši agregat. Pri tem je predvsem važno, ali je TČ 1f ali 3f.
3f 5,5kW agregat ne bi gnal 1-fazne TČ, 3-fazno pa ja.
Citat:Jaz sem tole reševal lansko leto. Agregat je samo za nujno primere, hišno instalacijo pozabi, kje boš kupil agregat ki laufa toplotno, pa še razlike obremenitve po fazah. Rabiš ga 3x na dan laufat za 1-2uri. Sam priklopim gor peč na pelete+2xhladilnik+p
Zakaj bi pozabil hišno inštalacijo? Če imaš 1-0-2 stikalo, dela vse brez najmanjšega problema, vključno s FIDom. Ni potrebno nobenih mahinacij s kabli, priklapljanjem naprav s podaljški itd. Preklopim 1-0-2 stikalo, vklopim stikalo na inverterju in vse dela kot da se ni nič zgodilo.
3-faznih naprav v bajti praktično ni in daš 2-kontakte stikala na isto fazo agregata, dela vse, tudi "2-F" kuhalna plošča.