zdravapamet Napisal:Očitno ste nižji primati bolj dovzetni za učenje. Nas, (višje primate) bo evolucija odstavila na stranski tir. Prevladala bo vaša sorta.
No ja-tako kot si pomešal mulčenje si očitno tudi pomešal "ste nižji primati" in "Nas, (višje primate". Glede na opis postopka mulčenja bi moral pisati " Nas, (nižje primate)..."
Kan narediti naklon strehe? Proti ventilatorju da vodo odpihne stran ali na zadnjo stran da kaplja pred rebrami in potem malo ventilator to vodo vlago posesa skozi rebra in posledično še več škode kot koristi naredi.
Konstrukcijo imam že narejeno sedaj morem samo še izmeriti lesni del in potem narediti. Lesene palčke bodo kokonci stale.
csamo001 Napisal:Ti, a si že slišal za mulčenje? Al to višji primati jemljete šele naslednje leto?
Enkrat sem nekaj slišal o tem. Nekoč davno. Pri TV oddaji - Tri krat tri.
A mi višji primati zelenice kosimo. Nižji primati jih očitno mulčate.
In ravno letos mi bo vrtnar pa 6 letih zmulčal zelenico saj je že preveč maha. Sicer nisem iz te stroke a kot mi je znano se mulča samo zgodaj spomladi, da uniči mah in lahko v zemljo pride več kisika. Hkrati vrže umetno gnojilo z dušikom in nekaj novega semena trave.
Res poskušaš biti pameten a če me spomin ne vara si me še pred kratkim spraševal za mnenje kako močno TČ potrebuješ itd....
Očitno si sedaj, ko so ti jo zmontirali poleg dobil še znanje in ga kot računalnik v treh sekundah prav vsega posrkal vase. Trenutno veš več kot vsi, ki se že dolga leta ukvarjamo z ogrevanjem.
Očitno ste nižji primati bolj dovzetni za učenje. Nas, (višje primate) bo evolucija odstavila na stranski tir. Prevladala bo vaša sorta.
Počasi mi je jasno zakaj spadaš med TOP 3 najmanj priljubljene tu gor.
Odpreš pandorino skrinjico (tokrat si si izbral, pazi to, košenje), ko ti drek iz nje na glavo pade čisto po lastni krivdi in se še enkrat več pokaže, da glumiš, pa menjaš temo na nekaj tretjega (tokrat TČ).
A ti morda kakšno telesno hibo kompenziraš na tak način?
7.7.2020 ob 13:56 (*Zadnja sprememba objave: 7.7.2020 ob 14:03 uporabnik some1.)
test123
Tudi jaz se spravljam v izdelavo podstavka. Trenutno sem izkopal teren. Imam cca. 70 cm do cokla ( kamna ).
Da bi zadevo poenostavil bi naredil betonsko ploščo v merah podstavka. Nato mislim, iz betonskih zidakov sezidati podstavek. V betonske zidake bi dal železne palice ter jih zalil z betonom. Zadevo obložil s stirodurjem ter dal čez lepilo + mrežica.
Znotraj spodaj bi naredil lovilec vode ter to zadevo speljal v jašek, ki je stran cca. pol metra. Seveda bi bila cev do jaška izolirana ter vklopana v zemljo, da ne zmrzne. Znotraj bi po dnu položil keramiko ter naredil padev proti lovilcu vode ( neke vrste talni sifon ).
Vodo želim v vsakem primeru spraviti stran od hiše. Ali je moj načrt vredu oz. kje sem ga kiksnil?
vzemi baterijsko vrtalko z 8mm svedrom za les in konkretno z več luknjami skozenj navrtaj gumijaste blažilce (so mnogo pretrdi, z padanjem temp. pa še bolj), tako boš odpravil najmanj 50%vibracij, govorim iz prve roke, dve klimatski napravi in ogrevalna TČ...
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.