Objave: 647
Teme: 0
Ocena:
5
Še enostavneje je... Če ne zaslužiš 200€/dan,je bolš, da greš makarone filat v police.
Drgač pa ja... Ti sam dej. Ko boš po 1 letu štemanja (ja, to je vodovodarski foh) imel sfukan karpalni kanal, se ti bo kolcalo po javni upravi
Objave: 466
Teme: 35
Ocena:
0
22.6.2021 ob 08:59
(*Zadnja sprememba objave: 22.6.2021 ob 09:00 uporabnik grega09.)
Moje mnenje: Poizkusi s popoldanskim s.p., kot ti jih je že veliko svetovalo, mislim da je fiksni strošek na mesec okrog 75€. Izgleda pa obrt mogoče bolj enostavna kot je. Ljudi za delat, ki bi ti lahko pomagali ne boš dobil. Tisti, ki pa nekaj zna, pa tako dela na svojem.
Bi pa rekel, da je vodovodarski posel kar se tiče zaslužka z rabati pri materialu, kar dober. Tu kar veliko poberejo. Potem ti pa par ur dela zaračunajo, da izgleda, kot da je vse zastonj naredil. Ajej...
Kar se pa tvoje trenutne plače tiče, pa sam veš, če moraš dosti delati, da jo zaslužiš. Če ti ni treba veliko, potem je bolje da jo obdržiš in najprej poizkusiš s popoldansko dejavnostjo. Bo pa težko vse uskladiti.
Sam za sebe vem, da v branži kjer sem, za nekoga delati za manj kot 50.000€ bruto letno + 5% povišanja bruto vsako leto (inflacija, jebat ga), ne grem. Popoldne se mi fušati ne da, takrat imam drugega dela in nedela dovolj. Ker pa voluharji pri nas niso tržno kompetentni in tlačijo vse k svoji riti, potem pač delamo na svojem...