PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Visoka poraba eletrike

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Če se človek, ki odpre temo in sprašuje, potem mesec dni ne javi v temo in pojasni kaj je bilo...se res vprašaš kaj dogaja folku.
@pentax: Verjamem, da človeka forum mine, če ti na vsako temo uleti Fery s svojimi traparijami.
@edid ,tudi z moje strani je vpis na prejšnji stranici,da bi se avtor teme moral javiti in sodelovati.
To pomeni,da se avtor javi brez tvojih upadic tipa Fery s svojimi traparijami.
Če Fery ima svoje mnenje,to še ne pomeni,da je traparija.
Traparija je nekoga etiketirati,Fery enostavno ne misli tako,kot to ti počneš. Je problem to razumeti,čeprav je glih to cilj v demokraciji.
Torej;Avtor teme,naj sodeluje,ali naj moderacija izbriše to temo.
Ker si ti tako reku? Ti pa si faca.
cbbx

Imenuj nekoga,na koga se nanaša tvoj post pa obrazloži kaj te muči.
Reply je bil nate oz. tvoj butast post. To je vse na to temo.
cbbx
In zaradi tega smetiš temo?
Ali samo izzivaš ali iščeš pozornost?
Kaj želiš?
Beri Napisal:@edid ,tudi z moje strani je vpis na prejšnji stranici,da bi se avtor teme moral javiti in sodelovati.
To pomeni,da se avtor javi brez tvojih upadic tipa Fery s svojimi traparijami.
Če Fery ima svoje mnenje,to še ne pomeni,da je traparija.
Traparija je nekoga etiketirati,Fery enostavno ne misli tako,kot to ti počneš. Je problem to razumeti,čeprav je glih to cilj v demokraciji.
Torej;Avtor teme,naj sodeluje,ali naj moderacija izbriše to temo.
A tako je to v demokraciji, da lahko vsak uleti in prične z zaničevanjem sogovornika? Demokracija po slovensko torej? Če prebereš zadnji OP-ov post, ga je zadeva enostavno minila in nima namena sodelovat. Le zakaj bi drezal v nekaj, kjer jih boš samo fasal, koristi pa nobene.

Drugo je pa moderiranje foruma, ki ga praktično ni. Moderatorji bi morali bdeti nad vsebino vsaj toliko, da bi debato držali na nekem kulturnem minumumu kaj šele furanje rdeče niti posamezne teme. (Priznam, tudi moj trenutni prispevek je off-topic)
1 2
Iskanje po temi