26.9.2018 ob 08:20
Mimogrede, a na obveznost čistilnih naprav se tud tko pritožujete?
Citat:Mimogrede, TEŠ in drugi imajo tudi kak filter na raufnkuIn zaradi tega se iz raufnka NE KADI in zgolj diši??? Sranje.
ssecnik Napisal:No,pri nas jih imamo na verigo pritrjene ,da skozi dimnik ne uidejo. :lol:Ti misliš, da se hecam.
VseJeZeZasedeno Napisal:Kje se dobi tak merilec? Mene bi pa zanimalo al mam dost suha drva al ne. Al pa kok suha mi Ivan pripelje ko zatrjuje da so gotovo dovolj suha. Na videz ne znam oceniti...al pa ko mi jih je dez namocil ko je odpihnilo polivinil me zanima kdaj bodo dovol suha za v kamin vreč. Pa da ga še sosedu posodim ko vsako zimo smradi celo vas s svojim dimom.Povsod. Jaz sem ga enkrat ubodel v Hoferju, samo zato ker je bil poceni in sem ga glih videl.
arbajter Napisal:In zaradi tega se iz raufnka NE KADI in zgolj diši???
Fery Napisal:Moj sosed enkrat tedensko skuri odpad privatizma. Takrat je kot v rafineriji.
Kaj mi je torej storiti? Vahtati, kdaj bo imel polno škatlo plastike in takrat inšpektorja potegniti iz riti?
Naj kuri, dolgo tako ali tako ne bo več.
hock: Sram te bilo?Fery Napisal:Ni tišler. Skuri embalažo. V glavnem vse sorte plastike.Podobno pri nas, le da je malce bolj oddaljen in se na srečo večinoma kadi stran od nas. Pa mislim da ne kuri smeti, le zanič ali vlažna drva, ker dim je ves čas moder...
Ampak zakuri, pol ure je hudič, potem ni več sledov. Zdaj pa dokaži.
Naše cunje pa direkt v ponovno pranje. Če suši zunaj.