Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Vsa dokumentacija, vključno z obojestransko podpisano pogodba je bila poslana na Ekosklad v tednu med :21.5 in 25.5 2018! (točen datum sem preskočil, ker ne bi čakal še dodatnih 110 dni na denar) :wink: Po tel. preverjanju na Ekoskladu je vse O.K. in se čaka samo še na to, da bo nekdo pritisnil "potrdi plačilo" na računalniku!
Teče 16. teden! :twisted:
Pa ni panike, vendar naj ne "lapajo" in se delajo "lepe" in ne pišejo o "tekočih nakazilih v pogodbenem roku 6o dni" To je vse!! 8)
Objave: 2356
Teme: 2
Ocena:
0
@XxRobertosxX:
Jaz ne vem, kaj on ve in česa ne, o tem zgolj sklepam, na podlagi tistega, kar je napisal. Ker je napisal, da je rok za plačilo vezan na podpis pogodbe (da ve, da ni vezan na to pa je napisal šele kasneje), sem sklepal, da ne ve, da rok za plačilo prične teči z izpolnitvijo pogojev za plačilo.
Je pa pogodba zavezujoča za obe pogodbeni stranki.
Ocena:
0
Vidiš @jaki, tale pogodba niti ni "preveč zavezujoča za obe strani", ker v njej piše,
"Nakazilo bo predvidoma izvedeno v roku 60 dni, če bo denar na voljo"!
P.S. "I tata bi tako sine" :wink: (ni sicer čist original, ali "ipak")
Objave: 1748
Teme: 14
Ocena:
1
Tudi jaz sem jim v začetku julija priporočeno poslal vse zahtevano, pogodbo, račun, slike, dokazilo o plačilu...Ampak pri nas je sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka, tako da je rok za izplačilo daljši od 90 dni, kar imajo jasno napisano v obvestilu na svoji strani.
Ocena:
0
Ti se šele boš načakal!
P.S. Pri meni tega odloka seveda ni! :twisted:
Ocena:
1
Ja, saj vem. Tam okoli Novega leta bo božiček poslala € na TRR :lol:
Objave: 2356
Teme: 2
Ocena:
0
Yeager, daj prosim napiši, ko boš prejel denar, da vidimo, ali pri vseh tako zamujajo ali samo pri nekaterih.
Ocena:
0
@jaki, ti povem! Denar so zažrli! Ga ni več! Samo povedat si še ne upajo! :wink:
Ocena:
1
O tej opciji raje ne razmišljam.
Ocena:
1
Očitno na Ekoskladu berejo ta forum. Včeraj sem dobil obvestilo, da so mi na račun nakazali subvencijo. Gremo v šoping :lol:
Ocena:
1
Ne, resno. Dokumentacijo na ekosklad sem oddal 5. 7., očitno je bilo vse BP.