Objave: 112
Teme: 21
Ocena:
0
za majhne prostore je na strom cist u redu, da bi pa cez celo stanovanje dal pa je po mojm bosa dat na strom. za ksno kopalnico je pa strom u redu, da ti ni treba vsakic pec zakurt da se ti segreje podn
Objave: 414
Teme: 6
Ocena:
0
Talno ogrevanje ima dolg reakcijski čas. Talno ogrevanje ne moreš preprosto priklopiti na cevovod za radiatorjem ker je temperatura za radiatorsko ogrevaje drugačna od potrebne temperature za talno ogrevanje.
Posebni vod iz kotlovnice se ne splača voditi do kopalnice, zatorej ti preostane samo električno talno ogrevanje.
Razen....če ne boš naredil po celi hiši talno ogrevanje??
Kar pa velja dobro razmisliti.!!!!!!!!!!!!!!!!1
Talno ogrevanje porabi manj energije, hiša bo cela ves čas temperirana,tako kot jo boš nastavil in še olja v kotlovnici se znebiš ob uporabi toplotne črpalke z rabo obnovljivega vira energije.
In hiša bo ,po mojem mnenju prijetnejša z abivanje.
termal
čista energija
Objave: 414
Teme: 6
Ocena:
0
Talno ogrevanje ima dolg reakcijski čas. Talno ogrevanje ne moreš preprosto priklopiti na cevovod za radiatorjem ker je temperatura za radiatorsko ogrevaje drugačna od potrebne temperature za talno ogrevanje.
Posebni vod iz kotlovnice se ne splača voditi do kopalnice, zatorej ti preostane samo električno talno ogrevanje.
Razen....če ne boš naredil po celi hiši talno ogrevanje??
Kar pa velja dobro razmisliti.!!!!!!!!!!!!!!!!1
Talno ogrevanje porabi manj energije, hiša bo cela ves čas temperirana,tako kot jo boš nastavil in še olja v kotlovnici se znebiš ob uporabi toplotne črpalke z rabo obnovljivega vira energije.
In hiša bo ,po mojem mnenju prijetnejša z abivanje.
termal
čista energija