PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Tatovi tem

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evo, prva žrtev nove represivno-restriktivne politike Cry
Saj je ok, se ne bunim kej pretirano, samo pri vseh neumnostih tle gor je moja zmagala?
gt001 Napisal:je pa odvisno od moderatorja, kolikor spremlja teme (in se mu da s tem ukvarjati), da uravnava vsebino.
nekateri moderatorji (npr. vuego) so parkrat razdelili temo, da je iztirjen del bil preseljen v novo temo, da se je v zacetni temi v grobem obdrzala osnovna vsebina - kar je dobro.

ravno to sem hotela napisati. saj stvari, ko se gre za brezveze nekaj, sploh na kaki osebni ravni, se lahko konec koncev za vekomaj zbrišejo, včasih pa OT pripeljejo prav do kake zanimive debate (ki sicer nima nič skupnega z naslovom teme) in če se tega nabere za par strani, se mi je vedno zdela ta rešitev, ki jo je vuego ene parkrat uporabil, prav dobra.
Se strinjam, zanimivo off-topic debato ki se razvije v temi, je po mojem smiselno prestaviti (fork) v novo temo, tako se pridobi na kvaliteti in širini.
firefly Napisal:Ves point foruma je v tem. Drugace bi imeli Q&A teme...

oziroma FAK, ups FAQ

Evo sem zašel iz teme, kaj sledi??
Predlagam da Tatove tem prijavimo Vitezu teme...Batmanu Big Grin Big Grin Big Grin .

Sorry :oops: .
Confusedhock:
Pred leti smo zbirali "plavčke". 8)

Ajd zdej pa dejmo PSS POLICIJO. :mrgreen:

A bojo ti "rdeči" ? Big Grin

Sicer pa - neumesten predlog! Čist! :evil:
SloCop Napisal:Prvič ko bi me nekdo opozoril, zbrisal ali omejil dostop do foruma bi bilo tudi zadnjič. Forum je zaradi nas in ne kontra.

Podpisem!
papez46 Napisal:Confusedhock:
Pred leti smo zbirali "plavčke". 8)

Ajd zdej pa dejmo PSS POLICIJO. :mrgreen:

A bojo ti "rdeči" ? Big Grin

Sicer pa - neumesten predlog! Čist! :evil:

Pa se enkrat podpisem!
Ker smo dežela kraj, naj se tudi teme krade po mili volji.

Čeprav ni najbolj fer... a nekaj prave mere ne bi škodilo (včasih tudi meni)...
Rahlo provokativna tema, odziv pa tako, tako. Še nabolj resničen in vsaj meni je bil všeč spodnji citat:
vincent Napisal:...Teme so žive kot mi ljudje...in grejo srm ter tja...
Kaj a nekateri imate tako velik ego da bi vas pripomba moderatorja zatolkla do odjavljanja s foruma? Svašta. Forumi so privat lastnina in s tem pravica lastnika da odloča kaj in kako...čudno da na cesti ko vas policaj ustavi brez pasu in napiše kazen ne vržete izpit za avto v smeti in prodate avto.
A kdo ve kdaj se bazeni odprejo?
TripleT Napisal:... vas policaj ustavi brez pasu in napiše kazen ne vržete izpit za avto v smeti in prodate avto.
Je majhna razlika: policaj vam pove, kaj je bilo narobe, zakaj kazen. Moderator pa te zbriše in nimaš pojma zakaj.
Nimam časa - sem v penziji!
Jaz sem tudi načeloma proti brisanju postov, tudi če niso v skladu s temo.
A ko bom naslednjič videl prepucavanje o tem, katera TČ je edina zveličavna, se morda premislim.
Berghaus Napisal:A kdo ve kdaj se bazeni odprejo?

Ti se kr heci...boš dobu opozorilo od moda in se boš odjavu :lol: .

Ljudje smo zelo prilagodljiva bitja, tko da verjamem da nekateri ne bi kar tko obupali Big Grin .
1 2 3
Iskanje po temi