PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri izbira peči

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kotel fer ali pa ferrolli so popolnoma enaki, le da jih prodajata dva brata z dvemi različnimi firmami. O kaki nizki temperaturi se tukaj ne moremo pogovarjat, ker to ne drži in boš imel kar velike probleme z delovanjem (pogosti vžigi za delovanje na tako nizki temperaturi), kondenzom in vsemi posledicami, ki pri tem nastanejo. Drugače pa je to tričlenski kotel realno okrog 26KW. Deluje pa brez problemov z Max 1 gorilnikom Ecoflam široka in kratka glava z predogrevanjem. Cena takega gorilnika je 330 euro z vključenim ddv-jem. Oprema avtomatika Siemens Landys, motor AEG, predgretje Danfoss, Črpalka Suntec. Regulacija zraka na ustopnii strani snorkel priključek. Vedno na zalogi. Za talno gretje Raje vzemi kotel, ki ti ne presega potrebne moči. Naj bo raje malo podhranjen, da se izogneš problemom. To je samo moj nasvet.
Ker sem dejansko prisoten vsak dan po vsej Soveniji le nisem tako daleč.
Hvala, Telmos. A mi še lahk poveš kako je s kotlom ferroli sirius, ki ga je nekdo omenu. To naj bi bil NT kotel.
S tem majstrom sma se zaenkrat zmenla sam za polaganje cevi in postavitev dveh omarc. A se za ureditev kurilnice lahk na tebe obrnem, za kak predračun?
1 2
Iskanje po temi