Objave: 37
Teme: 1
Ocena:
0
Oj,
jaz sem uporabljal za zunanje oblikovanje (hiša, parkirišče, klopce, drevesa...) Sketchup. Ampak sem v bistvu delal samo skico vsega skupaj. Všeč mi je bil ker si lahko enostavno skiciral par objektov za lažjo predstavo. Če pa si hotel kaj bolj kompliciranega pa je bil že problem ker je bilo preveč črt na ekranu in nisi več vedel katero ploskev vlečeš in kam. Je pa kolegica zrisala celo hišo z vsemi detajli v Scetchup-u.
Za notranje prostore pa sem uporabljal Chief Architect. Predvsem za postavitev predelnih sten in pohištva. Tudi tu nisem dosti kompliciral z raznimi knjižnicami s pohištvi ampak sem dajal not samo bloke ki so predstavljali omare, umivalnike, wcje... Dobro mi je bilo ker si lahko definiral debeline sten in jih hitro premikal in spreminjal.
Lp
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Mirator, tistega zadnjega seveda velika večina noče in ne bo videla. Glavno je da smo privatniki frajerji, ki lahko pridemo in izginemo iz šihta, ko se nam dvigne, in ko vidijo tisto BRUTO uro na računu, za katero so sveto prepričani, da jo v celoti pobašemo v žep. Brez odbitkov. Kako je nam lepo. Seveda gremo privatniki tudi na bolniško, kajne, plača nam jo pa kdo? Sveti Peter? Nisem bil trideset let na bolniški, kdo mi jo bo pa plačal? Briga državo, če se mrtev privlečeš na šiht. Važno da so prispevki poravnani. Kar poka od lepote, da je že kar kičasto.
Objave: 1168
Teme: 7
Ocena:
1
Saj ne gre za to, da bi kdo lomu odžiral delo. Nekaterim je tudi v veselje, da zvečer drajsamo miško in iščemo različne ureditve našega doma.
Objave: 3208
Teme: 61
Ocena:
17
reklame
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")arhimunichr("46")si/reference/]arhitekt[/url]
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
a to je na ponovno uvedeno, kar je bilo pred casom ukinjeno?
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
Se opravičujem globoko, ampak res NIMAM POJMA, kako je tistale
"Primerjava:" iz gornjega posta postala - kar je.
Naredil nisem NIČ posebnega, samo - kot običajno sem vpisal tekst, ki sem ga nameraval.
Torej - sveti sedež - se distancira od vsega, kar je na linku pod povezavo.
Objave: 3411
Teme: 45
Ocena:
33
O.K. se zgodi, ni pa panike.
Bolj zaskrbljujoče je, da z lahkoto skrenemo iz teme, predvsem tam, kjer se nam določene stvari ali pogledi nekoliko "zafržmagajo".
Osebno nimam nič proti, če si nekdo sam izriše svoje ideje. To se mi zdi celo pohvalno, saj potem vsaj vem, kaj od mene želi stranka in ji na osnovi njene skice lahko tudi svetujem oz. v razmislek ponudim moj pogled. Takšne izrise tudi ne jemljem kot odžiranje posla temveč, če je korektno izveden lahko pomeni tudi določen popust pri projektiranju.
Imam pa tudi zadržke do teh programov. Gre namreč za to, da so programi pač programirani (tudi tisti povsem profesionalni) na osnovi pravih informacij, znanja in izušenj programerja. Uporabnik pa ob uporabi takšnega programa največkrat izklopi svoje možgane in imamao povsem korektno računalniško rešitev s praktično napako (n.pr. zelo karikirano: ko odprem pipo za vodo, se prižgejo luči in ko vklopim stikalo za luč, steče voda v umivaniku) - ampak jasno to ne leti na risanje tlorisov - sem tudi skrenil iz teme.
Objave: 54
Teme: 7
Ocena:
0
Monaco
Če želiš ti lahko uredim 3d izris brezplačno. Samo priskrbi mi slike in zamisel. Lahko mi pišeš na ZS. LP
Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
očitno ni bilo ukinjeno..
Objave: 1677
Teme: 112
Ocena:
0
Tole sem jaz uporabljal:
Sweet Home 3D je brezplačna aplikacija
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")sweethome3dunichr("46")com/sl/[/url]