PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev Cena do 4 gradbebe faze

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mi imamo zdaj 670m/2 veliko parcelo pa mamo kr velik placa, garažo za 4 avte, plus parkirišče še za 2 avta, plus hišo 330m/2 torej 110 na štuk. plus zunaj še dve drvarnici za ogrevanje cele hiše ker ogrevamo cca 280 m/2 ( garaže, pa dveh kleti in špajza ne ogrevamo Smile ) pa imamo pol zraven še dva vrta, na eni strani je sadno drevje na drugi pa vrt z igrali za otroke, žar in še pesjak in kurnik Big Grin. tako da če primerjam našo parcelo in porazdelitev je za nas dovolj 600, čeprav se nebi branila večje Big Grin ITAK.
midva si ne želiva ostat tukaj ker so nama zime zoprne, LJ in okolica odpade, pa tam imamo še vedno blizu domov k staršem na obisk. poleg naštetega nama je pa kras TOP, malo drugačni, veselejši ljudje, pa že prej sem tam živela in imamo tam prijatelje in je to še en plus, če lahko rečem tako, zraven. sicer res da ljudje pridejo pa grejo ampak, KRAS je men osebno eden najlepših delov slovenije in se ne bi sekirala če bi pa potem naprimer "razšli" z temi prijatelji, če me razumeš.
pa še voziva se lahko nekaj časa sem v službo ker ni tako daleč preden potem zamenjava službe, in delava bližje Wink
1 2
Iskanje po temi