Objave: 43
Teme: 1
Ocena:
0
Lp
Samo ta spodna je verjetno starejša kot je napisano in bi obnova požrla še veliko več denarja kot zgornja.
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
moj bog, kakšne kozlarije pišete nekateri... tudi golobradci živimo v vukoj*binah, še celo odrasli smo v takšnih krajih in na našo žalost nismo zamudili niti enega dneva šole zaradi snega, in niti en dan izostanka v službi zaradi snega se še ni zgodil, niti nama, niti najinim staršem, enim in drugim. pa tudi prikrajšani nismo bili prav nikoli za nič! zna pa zato vsak zelenec v najinih krajih namontirat verige, pa še to zadnjih nekaj let sploh ni bilo potrebno, niti letos. kljub obilici snega in nadmorski višini pri kateri lahko samo sanjaš, da je ac 3km stran.
ne bit tako omejeni v razmišlanju!
Objave: 230
Ocena:
0
Ne serte da je to za mlado družino. Vrtec, dohtarji, šola, dejavnosti, družba, sosedje,... pa sej smo ludje družabna bitja a ne.
Si predstavljaš, da živiš v Kranju se voziš dnevno v Ljubljano tvoji otroci pa imajo fino družbo, saj je Kranj poznan po narkomaniji.
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
no, sem šel pogledat hišo in kraje...
Se strinjam. To za mlado družino ni. Se da živet tu. Jasno. Tudi lokacija (km) je OK. Ima pa 99 problemov

Zakaj bi kupoval nekaj kar ni ok že v štartu... Za 20k EUR dobiš super parcele. S 30 minut oddaljenostjo od LJ.
Tu pa niso možni sprehodi, ni možno it v trgovino s kolesom, klanec do hiše je orng moj polo je kar jokal... Do hiše je 200m makedama, pod hišo je škarpa nad hišo druga škarpa. Kako je z vodo okoli nisem gledal... Sama hiša... Boga... Za ta denar ni. Tudi leta 99 ni bilo tole delano. Če je bilo... Konkrektni talenti... Če bi rekel letnik 80 bi še verjel. Mogoče... Zamenjava strehe, oken, stopnic, hidroizolacija je vprašljivo narejena itd...
Če bi bila vsaj parcela OK pa ni... Za ta denar bi morala biti hiša drugje...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
sem nova na forumu in imam par vprašanj, s fantom kupujeva hišo in me par stavari zanima.
V hiši bi bilo potrebno zamenjat streho kolko to približno stane 100 kvadratu.
Streha bi bila iz korcev in ne bi bila izolirana zato ker podstrešje ne bi bilo bivalno), večina tramov od strehe je dobrih le nekaj bi jih bilo potrebno zamenjat, kakšna je cena tramov??? Kakšno folijo se da pod korce?
Po polovici hiše bi bilo potrebno narediti betonsko ploščo približno 40 kvadratnih metrov, če mogoče kdo vedu okvirno ceno.
V zgornjem nadstropuju pa bi bilo potebno narediti novo lesno ploščo, ki bi bila izolirana 50 kvadratnih metrov, nardeili bi jo pa tako da bi dali trame kar bi bilo potrebno zamenjat, folijo, stekleno volno, kaj je najbolj priporočljivo in najugodnješe za dan nad stekleno volno da je podstrejše uporabno za odlaganje stavari, kakšne plošče????
Hvala za vsa pojasnila.
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
t&b, dokler ne boste dali vec informacij, bi rekel: poiscite si drugo hiso. Ze samo pri strehi je tak, da ko boste enkrat priceli razdirati, se bo na koncu pokazalo, da je od vecine dobrih tramov res dobrih nic...
sicer so trami okoli 170€/m3
Objave: 92
Teme: 6
Ocena:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id=5744530">http://www.nepremicnine.net/nepremicnin ... id=5744530</a><!-- m -->
zanima me realna vrednost nepremičnine. v hiši so zadnja leta delavci od gradbene firme. hiša je zgrajena po vojni. meni se zdi to predrago. največ 70.000 kaj pravite?
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
Bistvo je v "adaptirano 2007". :wink:
- kaj, kako, in na kak način?
Izolacija oboda - vprašljiva, prav tako stavbno pohištvo. Ogrevanje? Stanje instalacij?
Po slikah težko, je pa dejanska vrednost lokacije, torej zemljišča. Hiša sama, oziroma objekt, ne glede na vrsto in leto adaptacije - je bolj malo vreden.
Jest za tole ne dam več kot 60jurjev, pa še to ne, ker me na tisti konec nič ne vleče. :wink:
ammmm
delano da se proda, ker za to s fasado stoji identična......
dvom v kakovost je velika..... cena potrdi situacijo
Objave: 5
Ocena:
0
Hvala za generanlo mnenje. Itaq se je 99% hiš v III. PGD delalo za prodajo.
Lp
Tadej