9.5.2012 ob 15:28
Pred leti sem pomotoma zamenjal vijake med letnimi in zimskimi felnami. Imeli so različni konus in rezultat je bil tresenje samo pri določeni hitrosti.
lial Napisal:Tole se bo prebralo kakor šala, vendar je še kako resnično:Ne govori ... podobno je bilo pri meni ... na eni izmed prvih samostojnih voženj v LJ, sem zapeljala v rondo Tomačevo in kar naenkrat mi začne avto tresti ko strela ... jaz vsa panična, dol z rondoja in na prvo možno mesto kjer sem se lahko ustavila ... pokličem očeta, mu razložim situacijo in je bil prvo ves zaskrbljen pa že hotel klicati avtovleko ... no pa me končno vpraša kje sem ... mu povem ... potem pa zaslišim huronski smeh na drugi strani ... mi je samo še rekel naj ne vozim po črti in se vidimo doma ... no o tem se potem ni več govorilo :lol:
Kolega je imel podoben problem, avto je občasno tresel v levem zavijanju, najbolj je to opazil na krožišču pri Stožicah (pred obnovo).
Na servisu niso uspeli nič ugotoviti, kljub vse mogočim posegom in menjavam delov je problem ostal.
Ko sem v nekem pogovoru omenil, da je v tem krožišču črta 'narebričena' zaradi varnostnega opozorila, se je prijel za glavo... ko potem v krožišču ni več vozil po črti avto ni več tresel. Problem je bil rešen, le mehaniki menda za to niso nikoli izvedeli.
Mirando Napisal:navadna platišča, z original okrasnimi pokrovi!
Zanimivo, da se je po menjavi kompletnih koles iz enega drugega avta...zdelo, da je problem rešen-pa je čez nekaj dni ponovno začelo tresti....
nadomestni avto?
pravice?
kako se lotiti reklamacije? vključiti generalnega uvoznika, inšpektorat?
hock: pa je odkril haklc.