Objave: 1023
Teme: 7
Ocena:
0
Jaz tudi grem gledat nogomet na Šport Tv,aja imam pa kopalnico za narest koliko na uro? HA HA
Ocena:
0
Dobro jutro,kako lep dan.No pa pojdimo malo debatirat.Sedaj tu ni razvidno ali govorimo samo roke ali z materjalom.Ni važno.48 m tal 10 žakljev mase pomeni,da je podn orenk luknjast(cca 4.8m z enim žakljem).To je zelo velika poraba.Da je mojster prišel,podn zbrusil od lepila(domnevam parket lepila) namazal predpremaz,počakal,na grobo zalil večje luknje,in čez ulil maso v 3-4 urah?????Genije ali jih je bilo 5 v ekipi.To je teoretsko nemogoče,še posebej če se bo čez polagal tapison potem morajo biti tla precej ravna(no to je pojem nekomu je 1 cm gor gol ravno).To je postopek ki traja vsaj 2 dni,da bo recimo temu ravno.Moje cena se ve (seveda pripeljemo vse s seboj).Kar se tiče urnih postavk in ostalih bedarij,to prepuščam predvsem Štajerskemu koncu(ne žalim nobenega,ampak ste cenejši kot mi v Lj.uletavate tudi z pol nižjo ceno od nas,no kvaliteta izdelka no koment).Kar je rekel jobi da računa materjal +ure,to se dela znancu ali prijatelju,ne pa redni stranki(vsaj tako naj bi bilo).Še enkrat bom ponovil to stane toliko in to je to.Ure tu nimajo nobene veze.Pojdimo k notarju in ga vprašajmo za urno postavko.Te kap sune.Lukach stvar je zelo enostavna cena je 2.5e kg polite mase,v ceni je vse materjal,priprava tal in glajenje tal,to je to.Če ti je ta osebek ki je to delal končal v 3-4 urah svaka mu čast.Naj se pa javi mojster(keramičar,parketar,malar...) ki prevzame objekt na uro in razloži kako to spelje in koliko pride potem ura.Jobi ti mi pa pošlji tel ali email pa boš zame maso ulival bova oba bogata :lol: .
Ocena:
0
A pol sem samo jaz v akciji?
Objave: 2654
Teme: 78
Ocena:
5
Primož:
4,5€/m2*48m2=230,4€
DonCorleone:
2,5€/kg*10 vreč*25kg=625,0€ (cca 5 kg/m2)
Ocena:
0
Johan_r 10 vreč za 48m je ogromno! Primož z to ceno še mase ne pokrije(seveda če je mat.njegov) Upam,da si kdaj videl tak podn,če si potem veš o čem govorim.