PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Moderiranje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napisali ste ,da naj ne uporabljamo citiraj,ampak odgovori,,,se opravičujem,ampak ne najdem
Citat:ampak odgovori,,,se opravičujem,ampak ne najdem
Izza zadnjega prispevka je vrstica " Nova tema, Odgovori, Stran...." - uporabi, da lahko vtakneš še kako kopijo, sliko, citat, ... Za čisti tekst lahko pa uporabiš hitri odgovor malo nižje.
Nimam časa - sem v penziji!
Pravkar mi je bila pred nosom izbrisana tema o velikosti zalogovnika - vsaj tako mislim, ker sem jo gledal, ko sem se vrnil na seznam tem je ni bilo zraven. Osebno nisem prizadet z izbrisom, morda pa kdo je.
Razumem, so se nekateri obkladali z neprimernim obnašanjem. Se mi zdi bolj pametno izbrisati obkladanja in opomniti storilce, kot pa izbrisati morda kako dobro idejo, nasvet, ...
Morda je možno takim nepridipravom za nekaj dni preprečiti aktivno sodelovanje?

P.S. Se opravičujem, tema je zopet prisotna. Predlog ostaja.
Citat:regulator vleka je pogovorno "samson" in ne "simpson".
Hvala, bom vzel na znanje. Ali si prepričan, da ni skupine ljudi, ki v slengu uporabljajo drugo verzijo?
Ostro protestiram, da se v strokovni forum o gradnji hiš vključujejo tudi neke x osmrtnice.
Nimam nič proti osmrtnici kakega člana foruma. Ne vidim pa primerno o njihovih družinskih članih, še manj pa o (ljubljenih domačih) živalih.
daj no, Žerjavar. Malo strpnosti. Tema je bila pod Kr neki (menda, nisem zdaj prepričana). Človeku je hudo, ne prilivaj olja na ogenj. Če te tema moti, je ne beri.
Alea iacta est
Žerjavar v bistvu te razumem in se bi lahko tudi strinjal...
Ima pa ta zlomek, kateremu je namenjena "osmrtica", tudi malo zgodovine.

[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?p=225691#p225691]Predmet: Budalaštine by Fery[/url]

Jaz dojemam PSS nekako med strojništvom (hard-tech) in over.net (babji čevk).
Zato včasih zamižim in si rečem sto ljudi sto čudi... malo smeha pa tudi ne škodi ;-)

PS: v dotični temi nisem nič brisal (it wasn't me...)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Nebomgabiksal Napisal:Žerjavar v bistvu te razumem in se bi lahko tudi strinjal...
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?p=225691#p225691]Predmet: Budalaštine by Fery[/url]
Jaz dojemam PSS nekako med strojništvom (hard-tech) in over.net (babji čevk).
Zato včasih zamižim in si rečem sto ljudi sto čudi... malo smeha pa tudi ne škodi...
Prihaja obdobje "kislih kumarc", ko se bo malo ustavila gradnja, podelalo se bo kaj vezano na urgentne sanacije... in v tem času je dobro, da se tudi na tako strokovnem forumu :wink: , (kjer žerjavar sigurno naredi dosti dobrega!!) pustijo take teme za poživitev življenja v domačem okolju. Vsak odpre in prebere tisto kar ga zanima in kar potrebuje, vmes pa je dobro tudi malo smeha, zabave, veselja in žalosti,....
Če pa je še dobro berljivo, pa je toliko bolje :mrgreen:
LP
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.iba.si/">http://www.iba.si/</a><!-- m -->
Citat:Jaz dojemam PSS nekako med strojništvom (hard-tech) in over.net (babji čevk).
Če je to trend, OK, naj bo. Do sedaj sem ta forum smatral kot strokovni.

Nasvet, naj ne berem takih tem je sprejemljiv. Bi pa prosil pri tem za pomoč. Na forumu je 21 tematskih skupin, morda se jih bo s povečanim babjim čvekom še namnožilo. Sedaj imam možnost izbire "Poglej aktivne teme" in "Nove teme". Med njima še nisem opazil razlike v izboru. V obeh primerih so razvrščeni prispevki iz vseh tematskih skupin po času prispetja. Ali bi bilo možno, da si sam izberem, iz katerih tematskih skupin prispevke bom gledal in bral. Da bi šel odpirat vsako tematsko skupino posebej, se mi ne zdi zanimivo, zaradi dejanskega prepletanja strokovnih problemov. Predlagam, da je eden od navedenih izborov take narave, da ob prijavi izberem, katere tematske skupine želim gledati - ta izbor ostane tako dolgo kot prijava. Ob možnosti izbire me tudi osmrtnica za podgano ne bo motila, če ne bo uvrščena v katero od gradbeno strokovnih tematskih skupin.

Nisem občutljiv na spremembe lune.
Jaz bi predvsem predlagal, da se pri moderiranju malo pogelda čez prste pri temah, ki se skozi debato zapleljejo malo izven začetne tematike (pa ne mislim tu na kregarijo).

Ker konec koncev so teme 'žive' in je na neko vprašanje vezano več dejavnikov, ki kasneje zapeljejo tematiko...kar se pa meni ne zdi tako sprono, da bi se pretiano opozrajalo na to oz. korigiralo temo.
Citat:Za korekten odgovor bi morali vprašati tvoje domače.
Prej kot to pripombo bi od moderatorja pričakoval nasvet, kako izbrati željene skupine tem.
Za dodelavce funkcionalnosti sta "kriva in dolžna" temudzin in Tadej.
Se mi zdi pa uporaben predlog.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
v svojem profilu imaš možnost "upravljaj z naročninami" tam si nastavi, kaj te zanima in te o tem obvešča.
LP!
Citat:v svojem profilu imaš možnost "upravljaj z naročninami"
In potem izvem, da ne spremljam nobenega foruma. Tudi navodilo za odjavo foruma, ki ga ne želim spremljati je zraven. Krasna navodila!

Kako dodam forum, ki ga želim spremljati in kaj sem s tem naredil, kje se mi pojavi efekt? Sedaj mi je običajen klik na "Poglej aktivne teme" in vidim novejše prispevke iz vseh forumov. Kako narediti, da bodo zajeti samo nekateri?
V željeni temi klikni na "Obveščaj me o odgovorih v temi " najdeš zgoraj levo pod gumbom "nova tema".
Bo šlo?
Lahko pa si namestiš (če nimaš) teamviewer na računalnik, pa ti jaz naklikam oz. pokažem na daljavo, kako se to naredi, ti pa gledaš zraven na zaslonu.

LP!
1 2 3 4 5 40 Pojdi na stran 
Iskanje po temi