Objave: 73
Teme: 12
Ocena:
0
Siemens SE 65M380EU - 570€ + poštnina.
lp p
Objave: 498
Teme: 68
Ocena:
0
Kaj pa ta... <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=A6635609-FC2E-3AF5-EED5-0731676E6886&linkid=15">http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=A ... &linkid=15</a><!-- m -->
534€ in 5% popusta!?
Objave: 270
Teme: 82
Ocena:
0
no,mi smo lani kupili prostostoječ bosch.preden sem ga kupila, sem poklicala mojega serviserja za pomivalne in me je napotil; ko se kupuje bosch ,je treba pogledati na nalepko odsperdaj ,če piše made in germany, ker so serije ,ki se sestavljajo v nemčiji, druge pa v drugih deželah ,mneda kitajska ali poljska , se ne spomnim točno zdaj. in seveda so tisti iz nemčije velik boljši.
jaz mam tega ;bosch silence.
kar se pa candya tiče, pa ni glih tolk neznana firma, samo pri nas gredo bolj nemške stvari ,ta pa je italijanski. jaz sem ga imela pred tem 10 let in je bil ok.
Objave: 564
Teme: 24
Ocena:
0
Tako kot je bilo napisano. Za Gorenje delajo pomivalce različni proizvajalci. Pred leti je bil to neki Španski proizvajalec, takrat je bila tudi kvaliteta bolj tako. Sedaj dela nekaj modelov za Gorenje dejansko Bosch in ti so zelo v redu.
Objave: 129
Teme: 2
Ocena:
0
Glede primerjave med Bosch in Gorenje, slednji definitivno pomivalcev ne delajo sami, jih pa dela za Gorenje Bosch in sicer starejše modele pod Gorenjevo blagovno znamko. Ko Bosch pogrunta kakšno inovacijo ali izboljšavo jo porabi za sebe, staro robo pa ponudi drgim. To pomeni da Gorenje ni tako slab ker ima Boscheve gene, je pa po moje Bosch boljša izbira.
Objave: 539
Teme: 93
Ocena:
0
sva se določila in sva ne glede na ceno vzela BOSCH ... in to SGV67T33 ... pa lahko rečem samo ... VAU!
res majka ...
Objave: 77
Teme: 6
Ocena:
0
TRIROG: se ti lahko samo pridružim...tudi jaz imam isti model in je res zakon...
Narejeni na poljskem ali v nemčiji?!?! ne vem zakaj vsi mislite, da kar je narejeno drugje da je že slabše (odmislimo države iz vzhoda)...BOSCH ima zelo stroge kvalitetne kontrole in si kot znana znamka ne more privošiti upad kvalitete...
Tudi v Sloveniji izdelujemo Renaulte, pa še to ne pomeni, da je clio iz Slovenije slabši kot pa iz Francije...
Sam sem aktiven v drugi branži, kjer se tudi podobni izdelki prodajajo pod različnimi znamkami...a moram povedati to...da BOSCH res izdeluje oz. prodaja GORENJU, ter da je design enak, a materiali uporabljeni so pa različni...saj drugače bi pljuvali v sami sebi v obraz...in bi si sami namerno delali cenejšo konkurenco...
Objave: 135
Teme: 34
Ocena:
0
Včeraj sem v Logatcu gledal en pomivalni stroj za 300 evrov men se zdi, da je bil whirpulov.
Objave: 4477
Teme: 98
Ocena:
4
Vrzi denar na mizo, nato pa izbiraj z očmi. Isti šmorn bo, ostalo je pa od murphya odvisno.
P.S. - nekdo je napisal glej kje je narejeno. Kiss may nekaj. Sem bil ve eni proizvodnji ulitkov - komad, izdelan dokončan itd - na njem pa napis Made in Sweden for Volvo. In to v največji luknji kar se jih lahko zmisliš. Tako da snjaj made in germany ja. V teh časih je vse mogoče. Za ene je to dobro, za druge pa žalostno. Vprašanje je samo kdaj to spregledaš.
LP,
Samojed
Objave: 395
Teme: 27
Ocena:
0
Pozdravljeni ,bom kar tu zastavil eno uprašanje: Zanima me ali obstaja kakšen pomivalc da je globina max. 45cm
Objave: 289
Teme: 54
Ocena:
0
Jaz sem kupila tega: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nakupovanje.net/electrolux-esl-66010-pomivalni-stroj-pr-1157662">http://www.nakupovanje.net/electrolux-e ... pr-1157662</a><!-- m -->
Kupila sem ga v akciji v Merkurju za isto to ceno 499eu. Kolebala sem med tem in med enim Boschevim, ki bi bil s 13% popustom okrog 500eu, pa me je Electroluxov prepričal, saj ima vse funkcije enake kot Boschev, s tem, da je precej tišji (ene 7db razlike).
Objave: 129
Teme: 0
Ocena:
0
Sestra jr v isten čau kot mi kupila Electrolux (za cca 700 eur), pri nas pa bosch za približno isti denar in še enega boscha za cca 500 EUR (modelov ne vem na pamet).
Oba boscha pereta kot se šika, brez da izpiraš pred pranjem, pri sestr pa vedno ostajajo nekw packe, pa prilepljeni ostanki hrane, ma svašta (pa še vse krožnike spere pred pomivanjem),, tako da.. Bosch je zakon.