PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Talne in stenske obloge Vinil izkušnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tudi jaz imam vinil na klik debeline 5,5mm, polagal sam direktno na estrih. Nič ne škripa ne pleše in se ne dviguje. Vsaj zaenkrat

Če boš polagal sam daj na klik, če ti  bodo drugi pa je tak vseeno
Pravkar mi je en mojster rekel, da so pri vinilu na klik malce lepši spoji. Je kaj resnice pri tem?
Ja, spoj je pri kliku bi rekel da vedno isti, pri lepljenemu za kak las razpre spoj poleti, ko je estrih malce hladnejši. Ni pa nič groznega tista na uč las debele špranja, moraš res ornk gledat po tleh da opaziš.
Pozdravljeni, zanima me ali lahko položim vinil na klik (4,5mm) na keramiko v kuhinji. Moram dati še kakšno peno pod vinil? Lp
Pozdravljeni, 
Obnavljamo vikend na obali in je ena od opcij tudi vinil. 
Kakšna je občutljivost na razliko temperatur (poleti/pozimi) saj objekt ni ogrevan (oziroma samo ob prisotnosti- klima, EL.radiatorj).
Temperatura tal pade na 5st Celzija, poleti pa se seveda segreje. 
Ali je vinil primeren?
Ali je boljši na klik (+lepljen?) ali lepljen?
Kateri tip zaradi obrabe - direkten vhod preko terase?

Hvala
Janez
Ima kdo izkušnje z "abšlesanjem" barve vinila. Mi ga imamo v stanovanju v kuhinji in na balkonu in je po 10 letih na mestih, ki so bolj osončeni bolj svetel kot drugje. Zdaj ne vem, ali gre za manj kakovosten vinil ali je to ena od slabih lastnosti vinila.
Vinilne talne obloge

Vinilna tla so izjemno mehka in dajejo prijeten občutek na dotik. Zaradi posebne sestave so idealne tudi za boso hojo, saj prepuščajo toploto. So neverjetno tihi, saj zaradi svoje sestave absorbirajo hrup korakov. Vinilne talne obloge

Zakaj izbrati vinilna tla

[Slika: Tavola-disegno-15.png]

ANTIBAKTERIJSKO
[Slika: Tavola-disegno-31.png]

Vpijanje zvoka
[Slika: Tavola-disegno-32.png]

ANTISTATIČNO
[Slika: Tavola-disegno-33.png]

MINIMALNA RAZŠIRITEV
[Slika: Tavola-disegno-34.png]

REALNI UČINEK
[Slika: Tavola-disegno-16.png]