PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Dom in male živali Kakci sosedovih mačk

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mačje stranišče je potrebno redno čistiti, sicer si muce stranišče najdejo drugje, ker ne marajo umazanega.
1. Če VAS drek od sosedovih mačk moti, KARMEN1 to z veseljem uredi. Z nasmehom, vsakodnevno, predvsem pa ZASTONJ.

2. Posvojite mačke in s KARMEN1 pri sosedovih ne bo več težav. Zraven posvojitve boste namreč BREZPLAČNO dobili še profesionalno pobiralko mačjih drekov. Tako se vam ne bo potrebno =bat in prepirat z zabitimi sosedi, ki vam hodijo tečnariti kako vaše mačke hodijo srat na njihovo urejeno dvorišče, kjer se morebiti igrajo tudi otroci.
Seveda v kolikor že niste sami poskrbeli za vaše muce, ker se zavedate da je žival neka odgovornost.

LP, steklenicka
LP, steklenička
KARMEN1 Napisal:Mačje stranišče je potrebno redno čistiti, sicer si muce stranišče najdejo drugje, ker ne marajo umazanega.
Vem, se spomnim kako je bilo, ko je moja draga še imela doma pri starših enega razvajenega velikanskega mačka. Hišnega. Je vedno počakal, da se WC sčisti in potem takoj not.
Nazaj k sosedovim - verjetno so torej ugotovile, da je na naši parceli vedno lepo čist WC na travici in zdaj se jih gotovo ne bom rešil... Sad
Zdi se mi čudno, da muce hodijo na wc na travo.....
To ni v njihovi navadi. One vedno iščejo mehko zemljo alj pesek, da lahko zakopljejo.
Ste prepričani, da to ni od katere druge živali, kakšnega manjšega psa, od kun ali ježev?
Tudi naši sosedje imajo posebnega mačka. Da bi zakopal? Ma, je prelen. Pade, kjer pač pade. Če je na travi tam, če je na zemlji prav tako. Pred leti je še nekaj mahal z eno zadnjo taco, kar bi lahko človek dojemal kot poskus zakopavanja, sedaj se mu ne ljubi več pretvarjati.
Med rožami smo ga odvadili hoditi tako, da smo mu nastavili odrezke vrtnic, malin, robid, skratka trnjavih zadev. Pustiš daljšo vejo, da jo potem samo pobereš. Ne režite na koščke, ker potem odganja tudi ljudi. Plevela žal ne.
Tudi moje so podobne, zaenkrat tisto klobasico še zagrebejo, za preostalo pa le stisnejo tisto svojo rit do trave in odkorakajo, brez da bi si krempeljce umazale. Pa ni nič čudno. A ljudje nismo podobno na "komot"?
KARMEN1 Napisal:Naredi en zelo majhen peskovnik na sosedovi parceli, ki bo mucam služil za wc.
Ne pozabi, da ga boste morali občasno tudi očistiti.

Čakaj...jaz bi moral na sosedovi parceli postavit mačji sekret in ga potem še sam čistit in vse to zaradi malomarnosti sosedov? Big Grin
Lahko pa se z vsemi sosedi tudi spreš, potem boš lahko tak, kot večina slovencev.
Že leta živim na vasi in dobro vem, kaj pomeni biti popustljiv do sosedov. Na eni strani popusti eden, na drugi pa drugi, to je to.......
slovenc8 a ste vi zmešan? To si morate urediti na SVOJI parceli in MORATE hraniti sosedovega mačka. Saj si ga je pa sosed ja specialno zaradi vas umislil no. Pa še na SVOJE stroške ga morate kastrirat, pa na SVOJE stroške morate kupovati raznorazne odganjalce mačk, ki pa sčasoma itak izgubijo svoj namen ... Tako je pač v Sloveniji. Enim pač ne potegne, da bi nekateri imeli domačo žival doma, a kaj ko ali nimajo denarja ali pa časa, da bi jo lahko imeli. Ali pa se zavedajo odgovornosti in jo že zaradi tega raje nimajo. Da o alergijah niti ne govorimo.
p.s. [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")kamnikunichr("46")si/resources/files/doc/JANJA_2017/KAMNICANKA/KamnicanKA_20170901_15unichr("46")pdf]stran 3.[/url]

LP, steklenicka
LP, steklenička
flaška mački so bolj al manj teritorialne živali. vaš al sosedov njemu ne pomeni veliko.
Torej to pomeni, da moram sedaj mačka/o povabiti na večerjo, kjer bo dobil/a prvovrstna, doma vzrejena, piščančja prsa (brez kosti), tanajtaboljši kaviar, malo sladke smetane in pa vodo s pridihom severno-atlantskega lososa ter upam, da bo imel/a maček/a več pameti od soseda, ko se bom pogovoril z njim/njo kje lahko kaka pa lula?

Ker če bi to reševal "nagonsko", "naravno" in bi ga/jo sunil v rit, bi bil pa itak tanajvečji živalski terorist.

Še enkrat. Eni nimajo denarja (za hrano, veterinarja, ...), drugi nimajo časa, eni so pa lahko tudi preprosto alergični in si pač odgovorno ne privoščijo živali, za katero ne morejo sami poskrbeti.

Torej zakaj bi moral JAZ skrbeti za VAŠEGA hišnega ljubljenčka in to še celo na SVOJE LASTNE stroške? Po možnosti še na lastni parceli ali pa naj kršim sosedovo nedotakljivost in na njihovi parceli skrbim za mačje stranišče ...

LP, steklenicka
LP, steklenička
Daj, flaška, skuliraj se malo in pripravi se raje na tekmo, kot da tukaj nabijaš nenehno iste stvari.
Ne vidiš, da te vsi ignorirajo, hahahaaaaa 8)
Jaz se strinjam z njim. Njegova zadnja dva odstavka povesta vse.
Z nobenimi sosedi nismo skregani (torej me ne moreš označiti s tipičnim slovencem), več ali manj imajo vsi živali. Razne kakce, izkopavanje rastlin, praskanje klopi, zavijanje in cviljenje itd. se tolerira, dokler je žival majhna, dokler pač traja dresura. Tole se potrpi, potem je pa počasi dovolj.
Kakšna dresura? Vaši sosedi imajo zveri?
Če sosedu ne paše, da mu tvoj maček hodi na njegovo srat je potem tu kaj nejasnega? Postavi se v njegovo kožo. Če mu ne odgovarja mu pač ne odgovarja. Torej si z neupoštevanjem njegovih želja uzurpator ti. Pa zveri, dresure gor ali dol.
1 ... 9 10 11 12 13 Pojdi na stran 
Iskanje po temi