Ma veš kaj! Če bi finance omogočale bi vsak še tako zagrizen privrženec kakšnega C3 ali podobno z velikim veseljem vozil Golfa. Tisto o emisijah, ma daj no, se ti ljubi?
Bi pa res zelo rad, da mi nekdo pojasni kako in zakaj je tisti program tako deloval in kako je program vedel kdaj se avto testira, kdaj se pa vozi v normalnih okoliščinah.
Kako je sploh mogoče, da se softwersko omejijo emisije za 12x!? Če mene vprašaš je to samo en velik bla bla, še posebej ker naj bi to odkrili že pred skoraj dvemi leti.
Res bi rad vedel kako je možno, da največji proizvajalec diesel motorjev za osebne avtomobile na svetu ne uspe zadovoljiti normnih izpustov!? Ostali jih pa... Daj no, ali res verjameš tem zgodbicam :?
Aja, še vedno čakam, da mi poveš kateri cenejši velikoserijski tehnični izdelek je boljši od dražjega, da ne bom po nepotrebnem zapravljal

Jaz ga do sedaj še nisem našel. Hm, verjetno ne znam iskat :lol: Sem pa velikokrat kupil zato ker je bilo poceni in potem največkrat vrgel vstran.
ps. pa ne mi s kakšnimi rezevnimi deli, ker je pri klimah in TČ zgodba popolnoma enaka, včasih so cenovne razlike za enak del od firme do firme tudi tri in celo večkratne.