Zdaj pa me nekaj zanima. Kako deluje takšen on/off brez zalogovnika?
Torej če si prav predstavljam 30 minut dela na polno in v talno potiska vodo cca 50C ali več in nato počiva?
Dobro bi bilo dejansko videt koliko vklopov dnevno je potrebno.
Definitivno pa poročaj v porabi ker me res zanima kako to špila.
Eni bi dali zalogovnik še na inverter ti pa kar direkt v talno Ko ti bo to funkcioniralo se lahko nekaj mojstrov na forumu zamisli.
Za podatke pa bom raje pogledal doma, da ne bom kaj mimo biksal. Drugače pa gre za Hotjet 8ONE kompaktna izvedba oziroma monoblok.
Jutri pride vodovodar(central majster in bo začel z povezavami). Poročam kao se bo obneslo.
Tlakovec je dimenzij 20 x 30 cm, mogoče zato tako zgleda. In od tiste pozicije na sliki je šla še par centimetrov ven. Trenutno še ni privijačena v tla. Pa ne tega okol govort da mi je kdo ne spelje :-)
Na netu sem še zasledil v svetlo sivi barvi. Moja je prišla temno siva antracit, ma se nisem ubadal z barvo. Bi pa pasala zraven vhodnih vrat. Po barvi in ne po izgledu :-)
Če bi pa prišla roza, bi pa res bila malo smešna, pa bi posadil zraven marjetice pa bi tudi šlo :-)
Toplotna črpalka HOTJET 8 one
Cena: 3.891,80 €
Nova toplotna črpalka HOTJET 8one je enofazna toplotna črpalka z rotacijskim kompresorjem. Ima visok koeficient učinkovitosti, nizko raven hrupa in uveljavljeno Siemens regulacijo.
- kompaktna zunanja enota
- lamele uparjalnika so optimizirane za srednjeevropsko podnebje
- večstopenjsko vzmetenje celotnega sistema, za zmanjšanje vibracij
- učinkovita zvočna izolacija kompresorja
- trpežno ohišje z antikorozijsko zaščito
- integrirana obtočna črpalka
- sobni termostat oziroma kontrolna enota Siemens
Tukaj so tehnični podatki.
Telmos koliko je to zate oziroma za tvojo stranko pomembno, da se vsi rezervni deli dobijo v slo po "normalni ceni"?
@Migaj
To je cena cena pilremaga. Zraven ti zaračunajo še pripadajoča tipala ipd. Monter mi je zrihtal ceneje s pripadajočimi tipali in seveda 9.5% davek. Razlika med pilremagovo ponudbo in mojo je bila še bolj očitna v vezavi in veznim materialom. O končni ceni ne bom prehitro, saj še ni priklopljena. Zavisi koliko me bo stal moj vodovdar z materialom.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.