PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Zabavna elektronika IP brezžična kamera

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ndrej, kontaktiraš prodajalca in bo prikazal vrednost pošiljke za 20eur in se tako izogneš carini itd... Preverjeno Smile
ni nujno... če se carinik odloči da temu ni tako, lahko zahteva potrdilo o plačilu ali pa sam pogleda na net.
Že dolgo niso več za luno...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Ker se cariniku res ljubi in komaj čaka, da bo zalotil "nepridiprave" xD Seveda vejo koliko je ura, logičnoSmile No meni se to še ni zgodilo in sem že kar dosti stvari pokupil preko vrednosti 25eur s predhodnim dogovorom s prodajalcem. Da se ti to naredi, moraš pa res imeti "srečo". In če se ti to slučajno naredi, se ti naslednjič ziher ne bo.. What are the odds.. Smile

Jaz sem kupoval solarne LED lučke double pack v vrednosti po 100eur. Lepo brez problema direktna dostava, brez carin. Smile
Kot razumem se ta kamera napaja izključno preko napajalnika. Kakšno oznakjo ima kamera ki se napaja preko UTP-LAN kabla. Ne bi rad imel preveč kablov.

Hvala Uroš
POE (power over ethernet).
Nebomgabiksal Napisal:Vse to mi deluje kot drage igračke... sploh Arlo (4-6 months battery life).

Če bi žemoral izbrati je to Withings Home $199
(ima vsaj 5Mpix in senzor kakovosti zraka)

No niso glih drage igračke, Piper NV je eda izmed boljših kamer glede funkiconalnosti itd, NestCam in Canary imata odlično video kvaliteto...

Withings Home pa glede na to da ima 5Mpix ima zelo slabo kvaliteto videa...

Problem je samo to ker si pri določenih kamerah vezan na mesečno naročnino za cloud...
Pozdravljeni.
Imam problem z nastavitvijo kamere preko wifija in sicer.
Doma lahko brez problema povežem  mi najde omrežje in se poveže, ko pa želim kamero prenest na vikend mi omrežje najde kemera se pa nikakor noče povezat.
Kaj bi lahko bil problem?
Hvala.
lp! Joco!
1 ... 6 7 8 9 10 Pojdi na stran 
Iskanje po temi