23.2.2011 ob 05:39
Odpiram novo temo o sistemskih ploščah in nasploh izdelkih firme Hirsch iz Glanegga nad Celovcem, da ločimo skupinske nakupe inšt. materiala v HS Vertrieb in sistemskih plošč Hirsch.
Naslov je Glanegg 58, na [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")hirsch-gruppeunichr("46")com/homepage/com/?navid=0]spletni strani[/url] so vsi podatki s fotografijami različnih modelov plošč, govorijo (nekateri) angleško, slovensko pa žal nihče.
snoopy Napisal:Sem našel še enga ki ima tovornjak s cerado za 17 euro palet, koliko m3 je mi ni znal povedat. Lahko pa mi javi dimenzije. Cena 70 centov / km.
Zelenec koliko km je od LJ do te firme?
matoz Napisal:A si kupil sistemske plošče brez čepkov?Ne, plošče so s čepki. Običajno se dobijo naslednji modeli:
A lahko še napišeš dimenzije škatle, da si lahko izračunamo volumen.
obnavljac Napisal:kakšne razmake med cevmi pa dopuščajo čepi?Najbrž nisi dobro pogledal? Zelene v ovinkih ne omogočajo tako dober prijem cevi kot črne, če vstavljaš 16mm. 17mm tudi zelene držijo zelo dobro. Pa tudi s 16 mm ni problemov, če pravilno sproti odvijaš kolut cevi. Pomembno je, kam usmeriš silo pri zvijanju in polaganju cevi v ovinkih.
črna praviš, da dobro drži cev. kakšen premer cevi pa si uporabil? ker za 16 in 17 praviš, da rabijo dodatno pritrditev.
so to vse plošče, ki so debele samo za debelino čepkov? najbrž imajo tudi debelejše, kajne? imaš morda kak info o ceni, če so debelejše. če nimaš, bom pa njim napisal.
hvala in lep dan