KDamc Napisal:Zakaj takšno prijetno presenečenje?? Zaradi kvalitete ali funkcij? Razloži malo.
A nima Miele salona in trgovine na Brnčičevi?
LP-damijan
Miele ima salon na Brničevi! V tem salonu oni samo predstavljajo svoje izdelke,ne moreš jih pa tam kupiti.V naprej se moraš najavit, so zelo profesionalni in osebno še nisem spoznal prodajalce,ki se toliko spoznajo na belo tehniko.
Všeč mi je bila indukcijskaplošča KM 5955. Ima nekaj dodatkov ,ki jih pri ostalih indukcijah nisem zasledil. kuhalno polje kot funkcija pečenja,vario kuhalna polja in ohranjanje toplote, vsa s funkcijo booster(še dodatna hitrost segrevanja vsebine),nastavitev časa kuhanja z avtomatskim izklopom,varnostni izklop ,zaščita pred pregretjem-
Za pečico mi je bilo pa fascinantno,da na displeju vtipkaš kaj bi rad spekel poiščeš v meniju,te vpraša kako močno bi imel zapečeno in na podlagi senzorja in merjenje vlage v sami vsebini izračuna kolikšen je čas peke.Na podlagi tega ima tudi možnost dodajanja pare da so izdelki še bolj rahli.(npr.opcija peke mesa ti ga hitro na začetku zapeče da zapre pore in ga potem uravnava da sočnost okusa ostane v mesu.) Opcije tudi lastnega programa in še drugih opcij.
Nekaj novega zame,zdelo se mi je zanimivo,problem je ker je tako pregrešno drago.Za pečico in indukcijo pride cca 3500 eur. Pa me zanima če se kje da dobit še kakšen popust. lp