Objave: 2146
Teme: 17
Ocena:
0
Predlagam možnost filtriranja off topic sporočil v temah.
Zadeva bi delovala tako:
- Vsak prispevek v temo ima gumb off topic. Sami uporabniki foruma bi lahko nek prispevek v temi razglasili za off topic oziroma smetenje.
- Ko bi recimo pet (ali več) uporabnikov razglasilo nek prispevek za off topic bi uradno postal off topic.
- Vsak uporabnik bi si v nastavitvah lahko označil ali bo spremljal vse prispevke, samo off topic prispevka ali pa samo ne off topic prispevke. Nastavitev bi bila globalno za cel forum.
Ker ni več smetarjev, ki bi delali red po forumu se mi zdi to ena od rešitev, da se naredi red oziroma, da tisti ki jih določen topic zanima dobijo informacije. Sami uporabniki foruma očitno tega nismo sposobni zagotoviti.
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Že dosti bi bila možnost samocenzure. Da sam zbrišeš post. Tako kot je sedaj, ga pa niti urejati več ne moreš kmalu potem, ko ga napišeš. Mi je dolgčas, pa padem v brezveznih debate. Zdajle sem v ene dveh, ki so drugače že zguba cajta zame, kaj šele za tiste, ki berejo, da bi kako informacijo pametno dobili...
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
drugače imaš gumb prijavi in lahko prijaviš in ga bodo moderatorji odstranili. če tega do sedaj nisi uporabljal zakaj potem bi počakal da bi bilo 5 prispevkov prijavljenih v off topic?
Objave: 325
Teme: 0
Ocena:
1
Mislim, da je zelo težko ostati strogo on topic. Pogovor je živa stvar, se razvija, vsaka misel potegne za seboj novo, ki ni nujno 100% skladna z naslovom teme, je pa še vedno dobrodošla, ker problematiko širše predstavi in lahko zato dobiš kvalitetnejši odgovor.
Meni osebno bi več pomenil boljši iskalnik. Vem, da neka tema obstaja, vpišem točen naslo in pss nič ne najde, google pa. Pa mogoče še kakšno združevanje bistveno podobnih tem v skupine (npr. obstaja ogromno ločenih tem o izolaciji posameznih mansard, ki bi jih lahko združili v skupino izolacija mansarde pod forumom tlaki, ostrešja...).
Ocena:
3
Kaj pa ce posljes vecim moderatorjem? Bi pa ta forum moral seveda prevzeti nekdo drug - to pa je res.
Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Saj ni življenjskega pomena tisti zs a nekaj pove o sami ažurnosti moderatorjev/administratorjev.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Forum naj bi bila živa tvorba... tako uporabniki, plavčki in moderatorji.
Je pa edini pristojni za spremembe in odstrele Tadej.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Ocena:
0
Če moderatorji nimajo več motivacije (oziroma finančne spodbude) delati red in se lastniku fučka za razmetano garažo, potem je lahko ena od rešitev, da pospravljanje preložiš na skupnost (kao avtomatiziraš).
Brisanje postov verjetno uporabnikom ne bo všeč. Zato ideja o filtriranju. Če koga zanimajo rumeni tisk, trači ter razna prepucavanja, kdo ima daljšega, še vedno lahko spremlja in bere vse.
Objave: 16684
Teme: 48
Ocena:
49
Vedno imaš na forumih ljudi, ki jim je življenjski cilj pritiskanje na like in dislike, ponavadi brez argumentov ali strokovnih podlag.
Ali klikajo vedno isto. Kar tako, iz dolgčasa.
Ali pa jim je avtor, še posebej taki kot sem jaz, le trn v peti.
Kdo bo v tem primeru odločal, če že moderatorji spijo?
In smo spet tam, kjer smo bili.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Ocena:
3
cheba... moderatorji niso finančno spodbujeni ker to delajo prostovoljno.
in ja... kot pravi fery... če bi imeli like in dislike gumbe bi marsikdo to izkoriščal (vidim po enem izmed drugih forumov) iz ravno teh vzrokov, ki jih navaja fery.
Ocena:
0
Jaz to čisto razumem. Kdo bo pa zastonj moderiral. Prej ali slej ti vse dol pade, če nimaš nič od tega. Za to gre čas.
Zlorabam se do določene mere da izognit na način, da mora post dobiti določeno število štempljev od različnih uporabnikov. Demokracija pa to. Da se jih pa več kolektivno spravi na nekoga je pa malo verjetno.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
nimaš nič od tega... Tudi tale tvoja želja če želiš da se zrealizira bo zahtevala XXur od programerja, najverjetneje prostovoljnih, saj ni proračuna za take posodobitve. Čas pa seveda gre ampak ravno zaradi tega žrtvovanja moderatorjev lahko sploh tak forum obratuje. Tko je.