PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Svetovalci I.

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sedaj so svetovalci:
Anja
ataIBA
dominokolje
Fery
Seznam trenutnih svetovalcev:
firefly
fičo1981
FranciZ
Furbo
izotop
kroket
papez46
pedenjdeklica
puntoshark
sassapo
som16
spela
telmos
Terakota
Tone
vincent.

Pričakujemo nove predloge, po možnosti skratko obrazložitvijo.

Trenutno se svetovalci še nimajo slikice za njihov poseben rank - upam, da bo čimprej.

Želim vam še veliko zanimivih prispevkov,
Andrej
temudzin Napisal:Sedaj so svetovalci:
Anja
ataIBA
dominokolje
Fery
...
Duš, kakšna čast Big Grin S čim sem si jo pa prislužila? :wink:
Več glav, več ve ...
Imaš lep avatar ;-) , pa lepo narišeš kakšno kuhinjo ali kopalnico, pa predvsem je komunikacija na nivoju (še pomnite NAJBOLJŠI-MIZAR in SUPERMAN?)
Ja hvala lepa! Big Grin Se bom potrudila, da bo še naprej tako :wink:
Več glav, več ve ...
:oops: :oops: Cenjeni "akademiji špohtlmaherjev" se lepo zahvaljujem za podeljeno mi priznanje. :wink: 8)

Sedaj sem hotel napisati dve do tri strani, zahval vsej "žlahti", ki mi je omogočila vse tole, pa sem se premislil! :wink: :lol: :lol:

Sem se pa odločil, da bom sedaj vedno, ko se bom vsedel za "mašino" in kot Idea SVETOVALEC Idea 8) pametoval na tem forumu, imel pripetega "metuljčka okrog vratu. :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: Mislim, ne ...... se pač spodobi. Tongue ( kravat namreč ne prenesem ) :oops:
Seveda imamo velika pričakovanja od novo posvečenih svetovalcev. :wink:

Za začetek vsaj en spomladanski piknik v organizaciji zgoraj naštetih osebkov.

8) :lol:
Ni problema - kar se mene tiče.

Druga polovica Maja, lokacija "Stari maln" malo naprej od Vrhnike. Je tak prijeten kraj - malo od rok, kjer bomo lahko v miru "tudi z več decibeli" usklajevali svoje različne poglede od temeljev do strehe.

Amen! 8)
No znalci, bo kaj? :roll:

Taka panika okoli picnica - potem pa čista tema! :lol: :lol: :lol:

Dajmo, dajmo, zime je konec - meteorološka pomlad je tu. :lol: :lol:

Konec zimskega spanja! :evil: :evil:
Ja bi blo treba začet organizirat, da bo vse jasno do toplejših dni.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=27922">viewtopic.php?f=27&t=27922</a><!-- l -->
Čer Spoštovani Forumovci
sem kar čudno pogledal mojo barvo!!??? :? Confusedhock: , hvala za priznanje in upam da bom še kateremu kaj prijetno pametnega napisal.

"papež46" , ja se bom udeležil piknika;sem že tudi predlagal piknik "našega foruma" pa ni bilo pravega odziva Big Grin :lol: :lol: ;( no nekaj jih ........ :lol: )
Kako je pa z našimi/mojim triro(g)kom :evil: (podpiral naj tri AB stebre hiše, čeprav sem jih več izdel, a notranji ne štejejo, ker so moji, statično nedoločeni)?? :lol:
Lep pozdrav
A zdej ko sm čvarke dobu ne smem več mrzlih srat? Ma briši to plavo barvo... :evil: :evil: :evil: :wink:
Fery, nobenih budalaštin več :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja, res nemogoče spregledati PlavčkeSmile
cooper Napisal:Ja, res nemogoče spregledati PlavčkeSmile
Misliš miličnike :lol:
Mislim, ampak ....... res mora danes človek popi....i! :evil: :twisted: :twisted:

Pa kaj spet ni v redu? :evil: :twisted:

A znate eni vedno in povsod samo "srat" in "šimfat" tisto kar drugi naredijo?

Dobr - zdej je enim problem "PLAVA" barva. Če bi bla "rdeča", bi bli "komunajzarji". če bi bila .............. in tako do večnosti. :evil: :evil:

Barve sploh nisem opazil - šele sedaj, ko tole berem - sem postal pozoren.
Mene ne moti!
Lahko pa je tudi v CIRILICI - morda bo bolj "dopadljivo". :lol: :lol: :lol:
Ja itak, da je modra prava barva ... saj dajemo modre odgovore :wink: :lol:
Več glav, več ve ...
1 2
Iskanje po temi