PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Pijava novih članov in kraj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adminu svetujem, da bi moral vsak, ki se na novo registrira kot obvezno rubriko izpolniti kraj od kod prihaja oz. vsaj regijo, kajti en kup je novincev, ki sprašujejo za usluge, mojstre, cene.... in ne povejo od kod so in znova in znova se jih sprašuje " Iz kerga konca pa ste, .."

No predlog je, Tadej na tebi pa je če ga boš pretuhtal in mogoče celo upošteval.

Lp Andrej
s tem se tudi jaz strinjam ne... ne glih da morajo natačno napisat iz kje so, saj jaz tudi nimam, pa sem nekje na sredini med maribom in ptujem...
Sj pravim vsaj regijo al pa ne vem Cele z okolico.

Lp Andrej
To da moraš cel cajt folk spraševat od kod so, mi gre že pošteno na živce! :x Ali
- naj folk napiše od kod je, če že sprašuje ali
- pa naj bo nujno za napisat odkod si - če ne drugega pa vsaj iz kerga konca so!

Če pa nočete napisat odkod ste, pa tudi ne spraševat kje dobim najceneje to pa to... (po možnosti čim bližje domu)!! :evil: :roll:
To da moraš cel cajt folk spraševat od kod so, mi gre že pošteno na živce! :x Ali
- naj folk napiše od kod je, če že sprašuje ali
- pa naj bo nujno za napisat odkod si - če ne drugega pa vsaj iz kerga konca so!

Če pa nočete napisat odkod ste, pa tudi ne spraševat kje dobim najceneje to pa to... (po možnosti čim bližje domu)!! :evil: :roll:
Takim se potrudim ignorirat njihov "prispevek".
Iskanje po temi