PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev Cena priklopa ck na drva lj regija

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dober večer!

Kakše so kaj cene priklopa kotla na drva ?

Opis del:

Postavitev kotla na mero za priklop dimnika, materjal moj za dimnik ter kotel dostavili v kotlovnico sami.

Materjal od inštalaterja:1 kos 4 potni ventil lk 846 termomix 5/4"(cena na netu 57 eur/z ddv), 1 kom 5/4 "kroglicni ventil, dva varilna loka 90 c 5/4 " ,, termometer (for lauf), 1 m 0/5 " cevi za dovod vode, 3 kom holancev 5/4 ", dva holanca 0.5 " ter 3 m cevi 5/4 " , 2 rezalni plošči za kotno brusilko, dela 8 h . Od tega ca 3 h plamenskega varjenja.

Prostor za pripravo dela smo uredili sami tako da smo staro peč odstranili sami in vstavili v kotlovnico sami novo peč.

KAKŠNA JE LAHKO CENA TE STORITVE?
Postopek montaže mora bit tak ,ki ste si ga zamislili ali ............ .? Pa še to za kakšen kotel gre?
A drugače kot z varjenjem se ne da narediti priklopa? (baker, press jeklo.... ?)
Podatek o peči in morebitna kaksna slika obstojecega stanja (ze odstranjena pec) bi koristila.
Upam da vas ne zebe prevec.
Se mi zdi, da ima franz.jozeff ze izvedeno zadevo, samo ko je videl račun je bilo Confusedhock:
Tudi možno, ker nekam natancno je specificiral material....
franz.jozeff Napisal:KAKŠNA JE LAHKO CENA TE STORITVE?

Stavek ki pove vse Smile cena je lahko taka kot je napisana na racunu. Verjetno pa bi lahko bila drugacna Smile ampak... too late now...

Btw kaka cena JE napisana na racunu?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Verjetno blizu tisočaka.
vam bom zaupal ceno , prej bi rad vedu da vidim kok sem jo pihnil
aleš.h Napisal:Verjetno blizu tisočaka.

Jurja Confusedhock:
Mater sem cepec da sem hodil 15 let v šolo, zato da imam sedaj mesecno placo tako kot tisti z osnovno solo dnevno. Vzamem kredit za orodje in zacnem montirati peči.
Hanzi Napisal:A drugače kot z varjenjem se ne da narediti priklopa? (baker, press jeklo.... ?)
Podatek o peči in morebitna kaksna slika obstojecega stanja (ze odstranjena pec) bi koristila.
Upam da vas ne zebe prevec.

železne cevi drugače žal nimam slike stare peči in napeljave
Hanzi Napisal:
aleš.h Napisal:Verjetno blizu tisočaka.

Jurja Confusedhock:
Mater sem cepec da sem hodil 15 let v šolo, zato da imam sedaj mesecno placo tako kot tisti z osnovno solo dnevno. Vzamem kredit za orodje in zacnem montirati peči.
Hja, bi ti moral pokazati svoj račun za priklop olje peči pred nekaj leti. Tisto bi te še vrglo na rit, enako kot je mene Confusedhock:
še vedno ne vem koliko plačujete in še vedno ne vem koliko je cena ure inštalaterja ?
Ne mores racunat na uro... ni to proizvodnja kjer imas vsak mesec 180 ur narejenih...

Ampak okvirno lahko na 40+ brez problema racunas.

Cena je taka kot se zanjo lahko dogovoris. Mogoce je tvoja cena povsem realna. Ne vemo. Nismo bili zraven da bi videli kaj in kako se je delalo....
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Nč, iscem monterja. Rad bi mu pomagal kak mesec Plačilo ni pomembno. Lahko je "volontersko" al kako ze pravijo v javni upravi.
franz.jozeff Napisal:še vedno ne vem koliko plačujete in še vedno ne vem koliko je cena ure inštalaterja ?

[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")ozsunichr("46")si/Za%C4%8Dlane/Sekcijeinodbori/Sekcijainstalaterjevenergetikov/Informativnecenenormativiunichr("46")aspx[/url]

Hude cene. Če se monterji v glavnem tega držijo nič čudnega, da imamo toliko "finančnih" težav.

za 8 ur in 21 dnevni delovnik, monter človek-mesec pride 5000€ bruto Confusedhock:
1 2 3 4
Iskanje po temi