Objave: 1599
Teme: 16
Ocena:
0
Nič ni narobe s tabo,
Welcome to the universe....
Objave: 1168
Teme: 7
Ocena:
1
Jaz pa moram rečt, da sem bila z večino majstrov kar zadovoljna. Edino pri ometih smo se nasrali. Je pa res, da sva midva vedela kakšen končni rezultat hočeva, kako se pride do tja sva pa izvajalcem prepustila.
Objave: 7259
Teme: 15
Ocena:
53
Potem si imela ali srečo ali pa nizke standarde za kvaliteto. Jaz še za nobenega majstra, ki mi je delal, ne morem reči da je naredil res kvalitetno, tako kot bi sam.
Ma čisto pri vsakem je bilo nekaj. Sicer je vse zadovoljivo in delujoče, vendar pač ni kot bi moralo idealno biti (razen tistega, kar sem naredil sam 8) )
Morda bi ratalo, če bi 24/7 stal zraven majstrov in jim gledal pod prste ter vztrajal na svojem do konca. Če bi potem sploh hoteli delati.
Enako je tudi pri izdelkih; zadnjič sem menjal smer vrat na novem hladilniku - to je tako zmetano skupaj, kot bi jaz na dvorišču sestavil...
Kuhinjski pulti - se razslojujejo nad pomivalcem - doma imamo 30 let star pult, pomivalca že 20let, niti sledu o kakšnem razslojevanju.
Itd, itd.
Objave: 999
Teme: 50
Ocena:
1
pobrali bi šila in kopita in bi ti rekli, da si sam delaj, če znaš bolje od njih.
Ocena:
53
Ja saj, raje bodo odšli, kot bi naredili kvalitetno in bi jim plačal več. Imajo še veliko ostalih strank, kjer bodo lahko naredili na hitro in pobrali dnar.
Objave: 590
Teme: 20
Ocena:
6
Sem imel večkrat možnost videti delo izvajalcev montažnih del. Ni vredno omembe, saj se teh del skoraj vsak "prime". Ker ima vsak kratek časovni rok za izvedbo del ali izvajalec varčuje na račun hitro izvedenih del ali pa je za koritom tretji v vrsti, je rezultat takšen kot ga opisuješ.
Pri delih na svoji hiši pa moraš zares kontrolirati tisto na kar se spoznaš in zato je forum PSS pravšnji za nabirat informacije. Zanimivo mi je to, da se vedno kdo najde, ki pravi, da je vse narejeno brez napak oziroma popolno, kar pa v praksi iz lastnih izkušenj vem, da ni mogoče (reklamacije, menjava gradbenih delavcev ali usmerjanje izvajalca kako se določeno delo pravilno naredi ipd.).
Glede ponudb je tako, da je za material in delo potrebno dobiti najboljšo ponudbo in v tem ne vidim težave. Material kakršnega želim, delo opravljeno po standardu, ki bo zame zadovoljivo. Potrebno pa je računati, da se vse dodatne želje tudi dodatno plačajo! Nihče ne dela zastonj in zato tega ne zahtevaj-m od nikogar.
O gospodinjsko-tehničnih aparatih pa ne bom izgubljal besed. Kvalitete, ki je bila včasih prisotna ne bo nikoli več!
Objave: 1008
Teme: 43
Ocena:
0
edini majstr s katerim sem zadovoljen je keramičar, mogoče še kakšno delo tu in tam ki je dobro opravljeno brez da sem bil za ritjo,...večina pa dela po principu:
,, sej hidroizolacija čez pride,,
,,sej zasuješ s peskom,,
,, sej stiropor čez položiš,,
,,sej zapurpenaš,,
,,sej lim čez potegneš,,
,,sej estrih čez pride,,
,,sej se pokita,...
,,sej se pobeli,,
če jim nis za ritjo, pa še takrat ni kaj dost bolje, bodo delal tko da bodo čimprej fertig
jebemti take majstre!!!!!!!!!
zaračunajo pa da te kap
( ko jih pa rabiš so pa šli za 2 meseca v Mehiko...! tolk glede ugodnih cen in kvalitete)
s svojo bajto sem zadovoljen le zato ker sem precej detajlov sam naredil - če bi tele velemojstre pustil je vprašanje kako bi bilo (sej zgledalo bi že, ker itak zmeraj nekaj čez pride...
Ocena:
53
Zato bi pa bila odlična baza mnenj o izvajalcih, kjer bi pisali svoje izkušnje.
Jaz sem parkrat uporabil primerjaj.si, vendar je število mnenj/izvajalca še premajhno za neko dobro oceno.
Objave: 131
Ocena:
0
Ja.... men se tut zdi da je izbira izvajalca loterija. Trenutno izbiram izvajalca za izvedbo fasade. Trenutno mi je še najbolj potegnil fasaderstvo Oblak- se mi je zdelo da je edini teoretično "nadrkan" in ve, kaj govori, samo po drugi strani pa vem, da sam ne dela ničesar. Zdej a mu verjet ali ne??? Se mi zdi, da zelo veliko dela na marketingu (spletna stran, odzivnost, tu res nimam kaj očitat), ampak kako naj vem, kdo dejansko to potem dela? A neki njegovi najeti delavci, ki so vsakič drugi ali ima stalne...Heh... A ga kdo pozna, je zadovoljen z njim itd..?
Objave: 198
Ocena:
0
Hm te baze izvajalcev so tako tako. Lahko res dobrega dobiš ali pa tudi ne. Vsakemu je kaj drugega pomembno pri določenem delu, eden opazi to, drugi nekaj drugega. Pri večjih ekipah je še težje, ker ne veš koga dobiš. Ali pa tako kot npr. yonna gleda samo končni izdelek ne pa poteka dela. Ne vem, osebno poznam kar nekaj primerov, ko so glede izvedbe čisto zaupali izvajalcu, in je na koncu vse zgledalo ok. Kasneje pa se je izkazalo, da so naredili čisto narobe oz. kar je še huje celo življenjsko ogrožajoče. Bolje samo kakšna lepotna napaka kot kaj hujšega, kar je očem skrito.
Jaz bi tudi raje videla, da ne rabim iz vsake zadeve skoraj doktorirat, pa gledat pod prste ali celo sama narest. Ampak da bi lahko zaupala v strokovnost izvajalcev, v kvaliteto izdelkov. Kot družba smo zgleda še daleč od tega, bi rekla da gre prej na slabše kot na boljše.
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
:roll: A je kaj čudnega?
Obrtniških šol ni več. Če so, učijo teoretiki. Drugi se pa učijo na YouTube. :mrgreen: :mrgreen:
Objave: 1008
Teme: 43
Ocena:
0
po mojem je težava DA SE JIM NE ZAJEBAVAT z estetiko ali detajli po PS, pa bog ne daj da bi kaj v naprej pomislil kako se kaj izide, večinoma sem vse take skrite pasti moral sam v naprej predvidet in opozarjat
Objave: 802
Teme: 22
Ocena:
4
Ma sploh ni problema - tudi investitorji se ne bod(m)o več zaj....ali z šalabajzerji.