PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Tempo življenja Kovinska prečka - kje?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pač pri otroškem vozičku mareli sem odkrila, da če bi za hrbtišče vstavila eno prečko, bi lahko tamala veliko bolj pokonci sedela ... zdaj pa ne vem kje bi to zadevo dobila oz. kdo bi mi jo naredil oz. koliko bi to stalo ... prečka bi morala biti kovinska, srebrna (rosfrej?) in taka da se pod pritiskom teže ne ukrivi preveč, oz. če se, da je ta upogib prožen (torej da se zadeva nebi deformirala).

[img]httpunichr("58")//www4unichr("46")slikomatunichr("46")com/10/0223/uri-roajunichr("46")jpg[/img]

Mere so pa:
I. = 37,8 cm
II. = 0,5 cm
III. = 1,5 cm
v prečnem preseku bi bil pa to krog s premerom 0,5 cm.

Kaj predlagate?

Aja, sem pa iz Domžal :wink:
Več glav, več ve ...
mibra hoče ima rosfraj pokliči
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dominokolje.si">www.dominokolje.si</a><!-- w -->
Hoče so malo daleč za eno prečko ...
Več glav, več ve ...
Anybody? :wink:
Več glav, več ve ...
Ja 5 mm mora bit fi palice, če ne je ne spravim skoz eno režo na vozičku.
Več glav, več ve ...
Koritnik iz Depale vasi pri Domžalah ima splošno ključavničarstvo. Ni vrag,da ne bi neke 5 mm palčke pogrel in zakrivil. Če je nima,se pa pri njegovem sosedu,ki aluminij vari,kaj najde.
Kranj Gradbinka (Merkur) - kupiš pol metra nerjaveče palice, zakrivi pa ti jo kdorkoli, ki ima avtogeni varilnik/rezalnik..

lp
Ker smo to fazo "skoz dali" že pred davnimi časi, nisem bil pozoren na temo.

Imeli pa smo podoben problem.

Rešil sem ga prav po "šalabajzarsko". :lol: :lol: :lol:

Vzel sem "pajka" - tisto elastiko za pritrjevanje tovora na streho avtomobila. Kovinski kavelj sem zataknil za levi nosilček, ga ovil preko desnega in drug kavelj zataknil na prvi nosilček.

Ni bilo iz Al, al Rf, funkcijo pa je imelo fino. Pa še odstranil se je enostavno, kadar ga nisem rabil.
Ja papež, tut na to sem že pomislila, samo se že sedaj hrbtišče regulira z zategovanjem trakov in to kolikor se s trakovi največ da naredit, je že narejeno :wink: ... z nečim malo bolj trdnim, bi se dala pa zadeva enkratno rešit.

Mah saj imam soseda, ki se ukvarja z izdelavo rosfrej zadev, samo mi je malo mučno do njega it, ker vem, da bom mogla it vsaj 10x potem še vprašat če je že kaj ... in se tamala že zdavnej ne bo hotela več v mareli vozit, preden bo tam kaj ratalo :lol:
Več glav, več ve ...
Anja Napisal:Ja papež, tut na to sem že pomislila, samo se že sedaj hrbtišče regulira z zategovanjem trakov in to kolikor se s trakovi največ da naredit, je že narejeno :wink: ... z nečim malo bolj trdnim, bi se dala pa zadeva enkratno rešit.

Mah saj imam soseda, ki se ukvarja z izdelavo rosfrej zadev, samo mi je malo mučno do njega it, ker vem, da bom mogla it vsaj 10x potem še vprašat če je že kaj ... in se tamala že zdavnej ne bo hotela več v mareli vozit, preden bo tam kaj ratalo :lol:

Ne obupat prec - no. :roll: :lol: :lol:

Bo pa za ta drugega ravno prav prišlo! :lol: :lol: :lol:
Iskanje po temi