Objave: 202
Teme: 21
Ocena:
0
Iščem sopotnike za skupno vožnjo v LJ. Zaradi selitve nazaj na Štajersko se do nadaljnjega vsak dan (iz okolice Slovenske Bistrice) vozim v LJ (Šiška oz. Stegne) v službo. Imam fleksibilen prihod na delo v Lj med 6.00 in 9.00 tako, da se lahko tudi prilagodim.
Tudi če kdo ve za koga, ki se tako vozi, je vsaka informacija dobrodošla.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Tudi jaz iščem nekoga, ki se vozi v službo iz štajerske. Ta ponudba še velja, ali je že preetekla?
Objave: 1673
Teme: 129
Ocena:
0
Se mi kar smilite tisti, ki se tako daleč vozite v službo. Tudi jaz nimam službe ravno pred nosom, ampak iz Ljutomera v Ljubljano pa je res hudo!
Želim vam varno in srečno vožnjo.
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Pametna ideja,
Upam da bo čim več takih tem, ker se mi res zdi trapasto da se solo vozimo 100 km daleč vsak dan.
Če že ne moremo se voziti z vlakom, busom, vsaj takole probajmo šparat.
Sicer pa meni to ne pride prav, vem pa da se markoman z alterja vozi na relaciji MB lj?!, pa najbrž še kdo.
Sonce naj sveti vsak dan!
Objave: 208
Teme: 5
Ocena:
0
wow....vsaka čast takim ki se vozite 100 in več kilometrov v službo in nazaj.....jaz bi verjetno znorel :roll:
Objave: 558
Ocena:
0
Jaz sem 13 let dnevno delala po 100 km (najprej srednja šola, pa fax, potem pa še v službo) in sem lepega dne imela tega dovolj. Šla sem do šefa in se zmenila da delam doma. Zdaj sem že eno leto doma in je MAJKA. Srednjo šolo in fax sem več ali manj preštopala, na šiht sem se pa vozila s še štirimi drugimi.
Objave: 2501
Teme: 178
Ocena:
0
midva z možem dnevno prevoziva 160 km. Starše imam 100 km stran, vidimo se ponavadi 1x tedensko, to je dodatnih 200 km. Tedensko prevoziva 1100 km. Če mi kdo reče, da moram kam it v nedeljo, bi ga najrajši zadavila. :evil:
Alea iacta est
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Malo off topc, ampak na kaj pa se vozite te divje kilometre?
95, 98, 100? Dizel? Plin?
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 558
Ocena:
0
Nas pet se je vozilo na dizel.
Objave: 2501
Teme: 178
Ocena:
0
dizel. Saj se sodelavci vozijo skupaj in se tako res prišpara, npr. voziš 1x na teden, a odkar zidava, loviva urice po službi za skočit kam kaj uredit in se tako voziva sama. Vožnjo pa tako sovražim.....
pa stanje v kolonah na avtocesti....pa vožnjo čez cel Mb, ko skoraj ves čas zavijam v levo na semaforjih....in potem se mi od te nervoze skoraj odpiči, ko kdo pred mano zadnje kilometre do doma vozi 60 namesto 90. Ne čudim se vsem tem prehitevanjem, vsa niso posledica objestnosti.
Alea iacta est
Objave: 2488
Teme: 48
Ocena:
4
Meni se je pa fajn vozit. Je pa res, da zaradi narave dela stalno menjam lokacijo. Ne vzdržim dolgo na enem mestu. Ko sem delal še za žico v firmi, mi je bilo mučno.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Se še kdo vozi iz štajerske v LJ? Tudi jaz se vozim vsak dan s štajerske v LJ in nas je bilo v skupini šest naenkrat sva ostala samo dva. Nekaj jih je našlo službo bližje svojemu domu, nekaj jih je pa na porodniški. Če je kdo zaintresiran naj se javi!
LP. Miha
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Jaz pa letno službeno prevozim po 60.000 km potem pa še cele dneve delam. Pot mi sploh ne predstavlja več neke sekirancije. Sem se tako navadil, da je samoumevno. Če bi me pa kdo 25 let nazaj porinili v tak tempo, bi mu pa pokazal moje "karatejsko znanje" :wink:
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 2488
Teme: 48
Ocena:
4
Uff... Telmos, ti delaš moje kilometre x 2.