Objave: 586
Teme: 74
Ocena:
0
Crknil nam je WD TV, potem sem nekaj časa preko media serverja iz PC-ja prenašal na TV. Sedaj me pa tu, nekaj zafrkava okoli podnapisov. Kupil sem Minix Neo u1, ga po enem dnevu poslal nazaj, saj se kljub testiranju nisem mogel izogniti zatikanju, pri kakšnem filmu...
Torej, kaj kupiti...zadeva mora gladko delati na mreži (kabel), povečini filmi, glasba...drugega ne potrebujem. Vseno bi kupil nekaj novejšega...ampak kaj?
Popcorn, Xtreamer, Apple, Roku, Amazon, Asus...verjetno bi probal še z Xtreamerjem...
Ocena:
0
No mi je uspelo vspostaviti nazaj media server, zgleda da zaradi nadgradnje ni delovalo...Torej če kdo potrebuje iz PC na TV (DLNA), kjer delajo tudi podnapisi naj uporabi media server Mezzmo.
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Mezzmo uporabljam že več let.
Na smart TV deluje brez problemov (filmi, slike, mp3, vključno s podnapisi).
Imam pa še en starejši TV, ki nima podpore za DLNA. Tam sem prisiljen uporabljati Xtreamer (mislim da prvi model, ki so ga izdelali). Ta je potem preko LAN povezan z računalnikom na katerem dela Mezzmo. Sicer pogojno dela, ampak ne brez težav......
(včasih noče predvajati, čeprav prikaže seznam)
Ocena:
0
Meni je smešno, kupil sem enega boljših predvajalnikov in nikakor nisem bil zadovoljen z kvaliteto predvajanja...da en programček, naredi bolje...mi je kar smešno...morda sem imel smolo in je bilo kaj narobe znjim...
Edino kar me moti je velikost podnapisov, imam Panasonicovo TV...vendar se verjetno tega ne da povečati, mislim da lahko samo tiste ki zapečeš v film...?
Objave: 3158
Teme: 48
Ocena:
1
Če je govora o MiniX-u, nisi kupil nobenega izmed boljših predvajalnikov, ampak eno navadno android napravo (računalnik) ki z naloženo programsko opremo deluje kakor ji pač dovoljuje strojna oprema.
Če si reč na mrežo priklopil preko WiFi-a, je mogoče tu razlog netekočega delovanja.
Ocena:
0
Priklopljeno na kable, seveda...(testiral sem tudi preko USB ključka) no ja morda sem pritiraval z kakovostjo...saj bi se stegnil po kakšnemu Popcornu, pa sedaj nikakor ne brez testiranja...
Skratka, če ima kdo kakšen predlog...kaj je OK, naj napiše...
Objave: 14
Teme: 2
Ocena:
0
Sam imam že kako leto Minix Neo X8H, priklopljen preko wifi na sheran folder na PC-ju. Štekajo edino kake 10GB+ zadeve, ostalo (720p) dela normalno.
Tako da ta player bi priporočal vsakomur.
Objave: 257
Teme: 18
Ocena:
1
Varinata je tudi malina + kodi (prej xbmc)...za cca 40 EUR imaš vse kar rabiš...filmi, serije 1080p, avtomatični podnapisi, deloma tudi internet tv...
Ocena:
0
Ja ravno tole sem zadnje dni študiral...tako, da verjetno tole opcijo izberem. Vzel bi zadnjo trojko, bom verjetno kar v kompletu z predinštalacijo Openelec vzel...da se ne zaj..... že na začetku. Pol, bom pa kako spremembo naredil...kolikor sem gledal, tekoče predvaja?
Objave: 257
Teme: 18
Ocena:
1
90% zadev, ki jih gledamo streama v HD resoluciji (720p in 1080p) sproti. Vendar je najbolj odvisno od vira in add-ona (sicer so pa buffer nastavitve na hardveru najbolj ključne). DLNA, ali file sharing dela tudi BP. Youtube iz telefona na TV prav tako.
Če je zadeva nastavljena tako kot mora biti, dela vse top, sploh na trojki.
Ocena:
0
No, končno kupil tegale Rasberry pi3, zadeva deluje odlično...končno zadovoljen enkrat po dolgem času, priporočam...
Me pa zanima, ali je tole zadevo kdo nadgrajeval, recimo z DAC-om, ojačevalcem...?