PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Sobne rastline in dekoracija Okrasni lončki

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Na zunanjih okenskih policah bi rada imela podolgovati okrasni lonček, po možnosti v sivi barvi, notri pa pesek, par vej in mogoče kakšno rastlino, katera ni zahtevna.

Ali ima kdo to doma? Ste to sami naredili ali so vam v kakšni cvetličarni? Če ima kdo kakšno slikco bi bila zelo vesela.

Ponavadi ljudje dajejo kakšne bršljinke, ki tudi lepo cvetijo, vendar rabijo več časa Smile

Jaz bi imela pa to bolj za okras Big Grin

Hvala.
To si lahko sama narediš. Ne vem pa kakšno rastlino bi imela poleti in pozimi zunaj. Mogoče kakšne bršljane, samo rabijo več sence in ne sonca. Lahko ti kako pomagam, ker sem cvetličarka.
Predlagam ti da obiščeš kakšen večji center (Merkur, Bauhaus...) tam nabaviš lonce, ker majo največjo izbiro. Vrjetno majo tud barvni pesek (jst ga imam), samo jst bi mela vsekakor kšno živo rožo, ne samo vej, odločitev pa je tvoja.
no moja mama tudi ima cvetličarno, in si kar sama nekaj nasedim v koritico in potem dam na polico, imam pa rože ki so prilagojene tistemu letnemu času, v začetku spomladi si dam kakšno mini vrtnico, zdaj pa sem si nasadila resje, upam da nebo crknilo, ker še je kar toplo...včasih dam noter tud kakšen dodatek, mogoče kakšne vaje itd...pa okoli nasipam lubje...
Iskanje po temi