PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Odvoz kiper

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Že od meseca marca na območju Maribora iščem osebo ki mi bo odpeljala odvečno zemljo od izkopa cirka 2m3 ter ostanke gradbenih materialov betona itd. Kogarkoli pokličem ki se z tem ukvarja je totalno nezainterisiran kljub plačilu. Problem nastane ker nobenmu ni za čakat tisti dve uri kljub temu, da sem pripravljen plačat. Povejte mi ali so nekateri leni ali imajo res preveč dela. Skratka ne razumem. Prosim pomoč
To ne vem...al so leni al ne....
lahko pa zadevo za ta 2 m3, ker to ni ravno veliko, če je res samo 2m3 realiziraš v lastni režiji do snaga centrov tam do ca 0,5 m3 gradbenih odpadkov naenkrat prevzemajo brezplačno, par voženj z polnimi kantami v avtu al pa sposojena prikolica in je rešeno
Po malem vozit v osebnem avtu veš kako je. Plačilo sploh ni problem ampak smmešno mi je da ni nobeden zainterisiran. Kar se pa prikolice tiče ni problem problem je kljuka ki pa zopet stane pretirano na koncu bom naročil snagin keson in je to to.
če maš v bližin kakšnega kmeta, pojdi k njemu in ti pripelje prikolico. Naslednj dan pa odpelje.
Hvala forumu mi je bilo v veliko pomoč po objavi semi je javilo resno podjetje in storitev danes tudi korektno hitro opravilo, tudi naložili so vse sami. Lp
Ne vem, kako je pri vas, ampak za takšno malo količino je ugoden najem keson (7 m3) od komunale. Tudi za kosovni odvoz.
Nevem če se splača na snagi so mi rekli za keson nekje 150eur zdaj sem pa z idvozom vred in nalaganjem plačal 60
Tako da hvala za pomoč forumu , ki je top , kar se odzivnosti tiče. Korektnost točnost pa ugodnost pa tudi podjetju , ki je storitev opravila zarazumen denar ne pa da nekateri prenapihnjejo ceno. Reklame zal nebom delal oziroma nesmem. Lahko pa pod zs in vam napisem ker nudijo tudi vseostalo. Lp
Naša "komunala" je imela ceno za keson 70EUR. Dostavijo, čez teden dni odpeljejo. Lahko, da so vmes podražili.
Cena za keson je že 70 EUR(dostava,odvoz). Potem plačaš pa še odlaganje odpadkov. NA KG!
(5.5.2018 ob 11:48)Aljo1203 Napisal: Tako da hvala za pomoč forumu , ki je top , kar se odzivnosti tiče. Korektnost točnost pa ugodnost pa tudi podjetju , ki je storitev opravila zarazumen denar ne pa da nekateri prenapihnjejo ceno. Reklame zal nebom delal oziroma nesmem. Lahko pa pod zs in vam napisem ker nudijo tudi vseostalo. Lp

Pozdrav,
je možno dobiti kontakt od tega podjetja?

Hvala
Iskanje po temi