PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kuhinjska oprema katera kuhinja in cene

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V bližnji prihodnosti bo treba kupiti kuhinjo in ker zaenkrat o kuhinjah, firmah, kvaliteti, cenah še nimava pojma, sem se odločila, da povprašam na forumu.

Rada bi kuhinjo, ki bo kvalitetna in cenovno sprejemljiva. Se pravi, da ne bova posegala po kuhinjah višjega ranga, ampak po nečem srednjem. Škarta tudi ne bi rada.

Katere kuhinje se nahajajo v tem rangu? Katero priporočate? Kakšne so sploh cene kuhinj (približno) neke srednje velikosti? Je v redu cena za kuhinjo 2000, 3000, 4000, 5000, 6000eu??

Veliko se piše o Dan Kuchen - je to višji rang ali nekaj srednjega? Kaj pa Svea, Marles, Bosch, Lipa, Berloni....?

V glavnem rada bi nek kompromis med ceno in kvaliteto. Npr. Ikea odpade.

hvala lepa
Jaz sem vzel kuhinjo Nobilia - nek srednji razred. Za 6m kuhinje z otokom 1,7x1,2m sem dal 5.000 za lesen del in še 2.000 za opremo (pečica, pomivalni, kuhalna pl., napa, korito).

Kupil v Rutarju - a tega hazarda si ne bi več privoščil - mislim da je sedaj že skoraj pol leta od prve montaže in še vedno nekaj elementov manjka... a to je druga zgodba.....
mi smo vzeli gorenje-Mina. sem zelo zadovoljna z vsem. najugodnejši so bili v harvey normanu. sami ++++++ za njih.
meni se tud zelo dopadejo kuhinje od gorenja in marlesa....
Kuhinja EWE, kupljena v IL Ambienti M.Sobota, 11m-12 K EUR. Se pravi nekaj več kot jurja na meter. So pa v to ceno všteti vsi elementi po želji, roleta, dvižni elementi, kotne ledvičke, steklena obloga stene, visok izvlečni element, inox ročaji, okovje za mehko zapiranje....

Brez aparatov Cry
churimuri ma vas rad
kuhinjo sva naročila v Panlesu (Rogaška Slatina). Prepričala naju je kvaliteta (močna vodila, mehko zapiranje,...) in strokoven odnos prodajalcev. Pred končno odločitvijo sva bila pri njih na 4 dvournih posvetih. ZA posvet se naročiš in nič ne čakaš.
Za 8,5 m kuhinje v obliki črke U sva dala 3300 €. Večino imava predale in izvlečne košare, pa rolo omarico.
Mimogrede, pomivalni stroj imava dvignejn na hrbtenici bolj prijazno višino - po njihovem nasvetu.

Če so ti všeč Boshovi aparati, ti jih nudijo vsaj 15% ceneje kot so drugod.
Skabi vas lepo pozdravlja, mali Skabeki pa vam pošiljajo sto poljubčkov.
Midva sva nabavila kuhinjo Gorenje Aida, s tem, da sva prosila da bi nama naredili obrobe (pulta, omar in predelne 5 cm elemente) v temno rjavi barvi (oreh), kar pa sloh nimajo v ceniku. Za malenkostno doplačilo so nama to naredili (bravo oni). Imava 9,5 m pulta in 3 m zgornjih omarih. Za vse to (skupaj z doplačili za najino kompliciranje v barvi Smile ) in še pomivalni stroj, napa, in hladilnik sva dala takrat (november 2006) z vsemi popusti (10 % v Gorenju in še 15 % pri trgovcu) malo čez 1.400.000,00 SIT oz. cca. 6.000 €.
S kuhinjo in vsem sva zelo zelo zadovoljna.

Kuhinjo sva nabavila v TRILES-u na Tržaški v Ljubljani, kjer so res zelo elastični in profesionalni. Skratka aplavz za njih!!
Jaz imam Dan kuchen, pravijo da je to višji rang. sem jo dobila ugodno, ker sem kupila ko so imeli akcijo.
prostor kuhinje je nekje 30 m2, tudi jedilna miza je. imam pa na sredini otok.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.moj-album.com/slike/9497467/85ZNlJ5eJUO0Y1Dp.v.jpg">http://www.moj-album.com/slike/9497467/ ... Y1Dp.v.jpg</a><!-- m -->

več slik je v albumu [/img]
Natka
kaj pa [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")mlinar-mlinarunichr("46")si/]Mlinar & Mlinar[/url], ima kdo kakšno mnenje, izkušnjo???
Kvaliteta zagotovljena, vendar pa cena ni ravno ugodna...
Jaz imam par mesecev staro kuhinjo od [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")poblesunichr("46")si[/url] in sem zelo zadovoljna, vendar tudi tu cene niso ravno nizke...

]
Prenavljamo...
Mi smo kupili EWE, je bla neka akcija (mislim, da ne traja več) kuhinje na meter. Visoki sjaj je bla 700 eurov/tm, sijaj pa 600/tm. V tej ceni ni važno kakšne elemente si izbral in imamo sedaj skoraj izkljućno izvlečne predale. V ceni je bila tudi apotećna omara, ki je svinjsko draga drugače, rolo omarce in samo določeni stekleni elementi, pult in osnovni ročaji. No bilo je še potem nekaj dodatkov tako, da je potem prišlo 6m kuhinje 4600 eurov.
Montirat pa pridejo drug teden!
midva tudi imava dan kuchen, če bi se še enkrat odločala bi izbrala isto. 8) kupljena v viktoriji v kranju. 2.000.000 pokojnih sit

tudi pri mlinar&mlinar sva šla po ponudbo, ma te začne glava bolet, ko vidiš cene......
isti sestav kuhinje je bil 1.000.000 pokojnih sit dražji (ali je bilo celo nekaj več, ne vem več točno, ker je že več kot leto od tega...)
Nobilia (Rutar), cena cca 1000€/m (-popusti)
Včeraj so nama v Lesnini narisali kuhinjo(okvirno) in povedali ceno, in sicer Dan kuchen in je naneslo 4000eu za 4m kuhinje. Meni se zdi veliko...
Relativno. Nemogoče je ocenjevat na metre. Odvsno od elementov, pulta...... Midva imava noblesso (nobilia) visoki sijaj in sva dala 3600€ (vračunan 38%popust) za 1 visok element s predali (visoka pečica), kotni 90x90, predali 60 in izvlečni 15. Na steni 90 stekleni. In otok 90 s predali. Zadnja dva sta stala več kot 2000€.
1 2 3 4 5 ... 11 Pojdi na stran 
Iskanje po temi