Objave: 111
Teme: 44
Ocena:
0
Nagib gres plošč pred pragom zadnjih vrat je premajhen zato na spodnji polovici plošč zastaja voda.
Kako bi na nepohodnih ploščah pospešil odvajanje vode? Obstaja primeren silikonski premaz/sprej ali kaj podobnega?
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Imaš na trgu nano premaze za ploščice itd. Sam sem kupil pred leti za premaz dekorativnga kamna, pa sem potem ugotovil da ne rabim. To deluje dobro, večji problem zna biti, če je to pohodna površina, da se premaz s tem hitro odstrani in je potem treba ponoviti vajo pogosto.
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
porabnik,
kolikor sem si lahko raztolmačil tvoje vprašanje/zapis, imaš fouš narejen padec. Bo potrebno najprej to urediti/posanirati.
Lep pozdrav
Ocena:
0
Ne vem kaj je fouš padec?
Padec je ampak premajhen. Če bi bila gladka keramika bi bilo verjetno dovolj. Ker pa je gres plošča...
Ne predstavljam si kako bi se to saniralo brez razbijanja.
Lp
Objave: 1417
Teme: 0
Ocena:
20
Izmeri padec. Vzameš metrsko vasevago in meter.
Če ploščice niso gladke, bi moral padec biti okrog 1cm na meter dolžine.
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Jaz sem uporabil "keramiko" za avto. Deluje. 2 meseca. Se prehitro spere v obremenjenem tušu.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ocena:
27
https://amzn.eu/d/00FigbHC
Stara armatura pa je problem kamen. S keramiko čez gre dol samo od sebe.
Ocena:
0
A tem si povoskal tuš kabino da se ti ne prijemlje umazanija, kamen.
Ne bo drselo če bom s tem povoskal gres ploščice? Ne bi rad po tleh pobiral kolkov.
Ocena:
27
Po tleh nisem ker imamo kad. Na otip ni nic drseče. To je "nano" premaz, je zelo tanek.
Kolk učinka bo na gres ploščicah ne vem. Za gladke površine pa zagotovo deluje. Če maš kako ploščico viška doma lahko na suho poiskusiš.