Objave: 22
Teme: 8
Ocena:
0
Zanima me če imate mogoče izkušnje s spletnotrgovino keramika outlet v Ljubljani keramikaoutlet.si
Ali res prodajajo 1. klaso? Kaj pa račun in reklamacija?
Objave: 40
Teme: 11
Ocena:
0
Pri njih sem kupil keramika za teraso (68m2). Vse je bilo kot smo se dogovorili! Kvaliteta super, cena tudi... Bom sigurno še kupoval pri njih! Priporočam!
LP, Janez
Objave: 1601
Teme: 160
Ocena:
0
ko smo mi kupovali smo jemali kao 2 klaso. Po zatrjevanju trgovca to pomeni na 1 paket kaka ploščica slabše kvalitete.
No sedaj mi je jasno kaj pomeni 1,2,3 in mašema klasa.
1 klaso dajte kjer se vidi in je pomenbno tudi za vizuelno..
2 kaso ali celo 3 pa klet,garaža, itd..
Na žalost sem bil naiven in sem ta dejstva prepozno spoznal..ampak napake potem kar spregledaš.
recimo keramika 1 klase recimo rjave ali bež barve je v italiji cena 8€/ m2 pri nas se prodaja po 25€/ m2
2 kasa je cena v IT 4 oz max 5€
3 klasa cena 1 do 3€ m2
to je ocena za klasično keramiko brez supervideza.
Zakaj ocenjujem to po takih cenah..ker sem se hotel preperičati n me je drug trgovec vzel s seboj na razprodaje v tovarne...seveda ko sem že vse končal.. grrr
Cene tam so SMEŠNE ...ja če bi to prej vedel bi lahko še precej nižal cene pri nas.
A po par m2 se vam ne spalča dol lazit.
Tam ti ne zrišejo kopalnice oz 3D animacije.
splača se vam če imate U NULO naštudirano kakšne in koliko pa za celo bajto.
Tu se lahko privarčuje 2 do 3k€.
Njabližja je GRADIŠKA pri Gorici ali pa mogoče še kaj okoli tam.
Ne bi pa znal najti ker sem bil le sopotnik.
Ocena:
0
Kako je s prodajo fizičnim osebam ne vem.
Vem pa da imajo nekatere tovarne maloprodajo zraven..kot Tosama, ali Filc mengeš..itd..se dobi marsikaj
Najem kombija pride 70 do max 100€ na dan.
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
centrum - ti si bil v gradiški? kako pa veš kdaj imajo te tovarne razprodajo? vsekakor pa je to zanimiva informacija...
Ocena:
0
bil sem v Gradiški z enim izvajalcem...kot 3 kolo sam za firbec.
Nas žalost po končanju naših del.
On je vzel 1500m2 keramike za dvojčke ki jih je delal.
Povprečna cena 3€m2 različne dimenzije. ( 2 klasa )
Nič kaj fency ..ampak so pasale skupaj ..zraven je bil arhitekt za notranjost.
Veliko je v tem kaj kombiniraš in z keramiko za malo denarja lahko narediš čuda če maš smisel za to.
arhitekt se izogiba črtam, veliko bavam, kričečim vzorcem..
A to je gradnja za trg ..doma vsak naredi po svoje.
Za razprodaje pa ne veš razen če tja kličeš ampak moraš poznati ..vsak dan je kaj toda trgovci se grebejo za to ...ker so tukaj 200 do 300% marže v maloprodaji.
Objave: 421
Ocena:
0
Srečni tisti kupci, ki so dobili to keramiko: 2.kl po 3€. To je podn od podna
Treba je vedet, da druga klasa niso (le!!!) lepotne napake, in morebiti dimenzijske napake in mogoče da so malo krive, temveč tudi kaj drugega:
pripenjam razlago enega od italijanskih trgovcev, ki prisega le na 1.kl.
Kratek prevod le poudarkov:
-majhne črne pikice so velika napaka pri pečenju ploščic, ki kasneje povzroča razpadanje ploščic oz. odstopanje glazure
- napake 2.kl se ne vidijo ob nakupu (oz. so takrat majhne), temveč se pokažejo z leti.
- nekatere ploščice 2.kl imajo struktuirne napake v masi ploščice, ki se zaradi glazure ne vidijo, kasneje pa take ploščice rade pokajo.
-itd
Nimam nič s prodajo ploščic. Vem, da je od tega tudi nekaj za vlivanje strahu kupcem. A vseeno Gradiška je tukaj za mejo, nima nobene tovarne ploščic, zato je cena 3€m2 v bližini meje res le lahko odpad in naj se nihče ne tolče po glavi, če je zamudil "priložnost"...
moderator pravi: govorimo beremo in pišemo v slovenščini
Objave: 2376
Teme: 50
Ocena:
0
meni se zdi njihova stran malomarno skopirana....
in če se tukaj ne potrudijo->....
Objave: 6
Teme: 0
Ocena:
0
Hja,res je glede strani.
Pravzaprav stran sploh ni bila nikoli narejena,začela se je sestavljati,pa nikoli da bi se sestavila do konca,to je naša prioriteta v letu 2014,saj se do sedaj oglašujemo le na BOLHI,kje imamo zakupljeno trgovino
Kjer je vse malce bolj pregledno,pa še vedno ne profesionalno....
Pač začetki so težki,dela za postoriti že okoli papirologije je veliko,pa vsi imamo tudi družine,nismo ravno rosno mladi več....
Spletna stranpa naj bi zaživela prihodnje leto,ko bomo najverjetne odprli poslovni prostor v BTCju za stekleno palačo ( dogovori so v teku ),kjer bomo imeli približno 1.000 m2 prostora,izbira artiklov pa bo vsaj 30 do 50 x večja......
Spletna stran bo takrat vezana na kompletno zadevo....
Ocena:
0
za poznavalce - kako pa lahko en laik prepozna, če so ploščice res prve klase?
dandanes je postalo nategovanje kar malce nacionalni slovenski šport - ravno zato človek kar malo težko verjame, da lahko za 20 e dobi prvo klaso.
Ocena:
0
za magi: jaz pa verjamem, da tudi za 20 € dobiš prvo klaso. Ni vse v ceni. Z malo sreče ke vse možno...
Ocena:
0
verjamem, da se jo da dobit. če veš kaj kupuješ... če pa ne veš razlike med ploščicami različnih las pa bolj težko...
Ocena:
0
@magi
Mogoče ti pride prav:
- 1 kl. ima vedno to označeno na originalni embalaži (to je še vedno ostanek fair playa, ki se ga dosledno držijo vse (vsaj) italijanske tovarne)
- Ni običaj, da bi proizvajalec goljufal.
- Če izrecno ni označeno na originalno zapakiranem zavoju 1scelta, 1CL. 1 (krogec kot stopinja, ker ne prime) in podobno, potem v nobenem primeru ni 1. klasa, ne glede, kaj ti bo trgovec zatrjeval
-druga in tretja klasa sta tudi označeni
-če na zavoju sploh ni označena kvaliteta, potem se moraš najmanj zamisliti
- sam ne vem, kaj bi bilo to mešana klasa, saj take oznake uradno ni