Objave: 88
Teme: 5
Ocena:
1
Oj. Mene pa zanima, ali je kdo šel na posvet v energetsko pisarno, mu je bil posvet v pomoč, je izvedel kaj koristnega? Rešiti je treba ogrevanje v stari hiši, kjer je samo kmečka peč in slab dimnik.
Objave: 710
Teme: 27
Ocena:
3
Sem razmišljal o tem. Na koncu sem ugotovil, da se iz tega foruma ter nasvetov, da izvedeti precej več. Sicer pa malo kmečke logike in si odgovor lahko podaš sam.
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Pred 10 in več leti, ko sem adaptiral staro kmečko hišo, sem šel po pomoč v energetsko pisarno. Svetovalec se je res potrudil in mi razjasnil marsikatero dilemo glede ogrevanja in detajlov izolacije.Seveda sem pa stalno prebiral ta forum in spraševal vse kar me je zanimalo. Lahko samo priporočam.
Objave: 6531
Teme: 76
Ocena:
5
Tisti, s katerim sem imel jaz opravka, ni imel pojma.
Objave: 597
Teme: 11
Ocena:
1
Energetska pisarna je koristna za popolnega nevedneža oz laika, da se mu razjasnijo osnovni pojmi oziroma razloži abeceda velike črke malih tam že ni kaj šele kaj več
če se ti o zadevah vsaj na daleč nekaj sanja je obisk te pisarne izguba časa,
na netu boš našel več in bolje.
Sam sem se pred ca. 10 leti naivno želel pogovoriti in podebatirat o zadevah pa sem po 3 stavkih ugotovil, da se mi kljub velikim luknjam v znanju preveč sanja o tem, da bi bilo tam karkoli novega ali korisnega zame