Objave: 13
Teme: 5
Ocena:
0
Pozdravljeni,
V kuhinjo bomo položili ploščice. Zanima me ali je smiselno vgraditi el. talno ogrevanje, samo zaradi tega, ker so ploščice mrzle? V kuhinji je že radiator, ki bo dovolj za ogrevanje prostora.
V hiši vsi nosimo copate. Sedaj ne pridemo skupaj, meni se ne zdi smiselno vgrajevati še talno ogrevanje. (gre se za pritličje)
Lep pozdrav,
Miha
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
V kopalnico in wc sem dal el.talno gretje, kljub radiatorju, pa nikoli ne uporabljamo!
Je pa tam, če bi kdaj kdo...... :wink:
Pred pultom na tleh, je po navadi še tepih in v tem primeru, jaz mislim da ne rabiš el. gretja, če pa tepiha ni.....Keramika je hladna. :wink:
Lahko pa greš po mojem sistemu!
P.S. Res pa mi je žal, da nisem dal el. talnega v vetrolov! Tam bi ga pa res imel! 8)
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Tebi je žal dat za talno, za vin pa ne.
Jaz ga imam v kopalnici. In v kuhinji tudi , ampak le pod mizo. Ker ne maram tiste mrzle keramike pod nogami.
h332
Če boš pogrešil tistega pol jurja evrov, ga obvezno daj. Ne glede na radiator. Tisti je lahko še nekaj časa hladen, ko imaš pod nogami toplo.
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Meni je žal da ga nisem dala, kjer je keramika. Kopalnice in vetrolov. Tok pocen, če o tem razmišljaš pravi čas... Pa brez obžalovanja za zmeraj...
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Pa saj se ga lahko da tudi pod parket, pa preproge...ok, zate je pač prepozno da bi ga dal. Pišem iz izkušenj, vem kaj povedo tudi ljudje, ki ga preizkusijo.
Objave: 6531
Teme: 76
Ocena:
5
Saj ga ne boš rabil, vinil je dovolj topel tudi za boso nogo.
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Ja, ravno zaradi tega sem se odločil za to.
Objave: 7259
Teme: 15
Ocena:
53
No ja, trenutno ima pri nas vinil 21°. Za boso nogo nič kaj prijetno. Je pa keramika trenutno neprijetna še bolj.
Objave: 394
Teme: 0
Ocena:
0
Energetik: pri vas ste res tako obcutljivi? Brez zamere ampak ko tole prebiram se prav vprasam kaj je z nami narobe. Tudi mi imamo male otroke, slabsi objekt pa nikoli nihce ni cetrt toliko 'kompliciral' glede tega. Zapisano ne leti samo na zadnji post, nasplosno ko berem vase poste se mi zazdi, da ste zelo 'v nulo' nastelani.
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
@arbajter, brez zamere, nisem govoril o el. talnem! :wink:
Ti meni o vinu? Jaz nisem povsod dal talno, da je več ostalo za PIR! 8)
Ma, mi ga še v kopalnici in WC-ju ne uporabljamo! V vetrolovu pa bi ga imel
samo zato, da bi se sneg in voda, ki ju zaneseš v hišo jeseni in pozimi, prej posušila! Mokra keramika je kur..! :wink:
Objave: 3853
Teme: 0
Ocena:
0
Le kako, ti kateri ne zdržijo pod 20°C toplih tleh pozimi hodijo zunaj? Ali imajo v zimskih škornjih tudi električno gretje, če so tla hladnejša od 20°C?
Bi bilo zanimivo videti, kako bi hodili bosi zunaj. Po možnosti že spomladi, ko so ponekod v senci še zaplate snega.