Lani sem jih čistil tako (nisem znal razdreti oz se včasih tudi ne da):
dal spodaj mokro krpo ter nekaj za distančnik da se krpa skoraj tišči radiatorja (da se svinjarija iz njega ne širi po prostoru), nato s kompresorjem od zgoraj navzdol spihal svinjarijo v vsakem rebru posebej, zgoraj ko sem pihal je bilo odprto samo toliko prostora, da se je dalo pihati navzdol (lahko uporabiš isto kot za spodaj vlažno krpo oz dve krpi/brisači, ki jo/ju prestavljaš naprej, ko se premikaš naprej s kompresorjem oz s pihalom kompresorja).
Kompresor je bil 25 l, tlak 9 barov, "pištola" za pihanje.
Upam da sem napisal razumljivo.
Dobi se tudi namenska metlica, samo z njo boš čistil 1 radiator vsaj 1 uro, gre počasi, ker moraš metlico vtakniti in podrgniti v vsako rebro posebej, začel sem z metlico in po 5 minutah prenehal ter se prestavil na kompresor način čiščenja.
Jaz sem se 20 let sekirala zaradi umazanih radiatorjev in zafrkavala s čiščenjem. Lani pa smo ob obnovi radiatorje dol pobrali in sem jih kar z Gardena šprico oprala. Kot novi! Ponovim čez 2 leti.
Jaz sem enkrat za foro s kompresorjem izpihal radiatorje. Sem se bal, da bo cela bajta v prahu. Ni bilo hudega, tlak na 4 bare, foter je drzal sesalec spodaj pa gas. Kar pa ne gre, pa s parnim.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.