PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Zračnik za kamin

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Imam težavo pri zračniku za kamin, namreč pustili so mi nestandardne mere. Imam odprtino za dve rešetki v meri 17x13,5cm - in sem obdelal že vse domače specializirane ponudnike, prebrskal ebay in nič...17x17 je še najbližja.

Oblogo okrog imam od mozaika in ne bi sedaj prilagajal odprtine - da ne naredim več škode kot koristi.
Kontaktiral sem par kovinarjev in so dražji od zlatarjev...cene po 80e in navzgor za komad.

Je imel kdo podoben primer in ga je uspel kako elegantno rešiti oz. dobiti zračnik po meri?
castle,
daj prilepi sliko, te tvoje težave.
Kakšen "fi" je priklop na cev od kamina?
Lep pozdrav
Ko sem jaz rabil zračnik-rozeto za kamin, ki je bila tudi nestandardnih dimenzij, sem se obrnil na podjetje Diem iz Škofljice, naredili so mi rešetko po naročilu in cenovno zelo ugodno (22cm x 7cm.... 20 eur.... aluminij).
Diem tel. št.: 01 366 66 98
ugodno...jih kontaktiram. hvala.

če ima še kdo kakšno podobno varianto se priporočam za kontakt
scania, še vprašanje - ali imaš okvir v enem kosu ali je po kotih zvarjeno skupaj - da se vidi črta?
Ni varjeno, sestavljeno iz dveh dolgih in dveh kratkih stranic.

Priložene datoteke
.png   Screenshot_2016-12-19-21-19-21.png (Velikost: 101,62 KB / Prenosi: 527)
rešil zadevo pri podjetju Vafra...še celo mero so imeli da mi je ustrezala - sprva ni kazalo na to, vendar navajajo na spletu mere od notranjega vložka - sedaj pa imam vstavljeno samo rešetko, vložek gre v smeti...cena pa dobrih 7e.

zračnik je že pošprican na črno in nameščen. ena odprta zadeva manj Smile
Iskanje po temi