PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Ponudniki el. energije

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pred kratkim so se mi oglasili prodajalci na domu firme RWE. Me pa zanima, če ima kdo z njimi že kakšne izkušnje. Jasno, da obljublajo da so "oh in sploh".
Jaz sem minuli vikend na eni tekmi dobil od njih za darilo kapo s šiltom Smile Smile
Bravo, ti si že profitiral :lol: Samo mene zanima profit bolj na daljši rok.
mene pa zanima, če mi bodo omogočili on-line pogled na števec, vključno s tabelo podatkov v Excelu za nazaj.
Mene pa zanima samo najnižja cena štroma.

Nekateri dobavitelji bluzijo o kvaliteti, pa o zeleni elektriki. Domov pa pride po istih dratih, tudi pri sosedu sveti enako, kot pri meni, kjer je trenutno cenejša. On-line pa pogledam skozi lino na števec, excel pa sam nafilam. Zgolj zaradi statistike in mojega firbca ne bi plačeval višje cene.
gledam cenike od RWE in so dražji še od moje elektro gorenjske oziroma po novem eceja. Kje je hakeljc? OK storitev lahko nekaj nanese, ampak moj EGP je zanesljiv, računi vedno štimajo, tiste parkrat ko sem rabila z njim v stik stopiti, je šlo tudi razmeroma gladko. Kaj ponuja RWE več?
Citat:Kaj ponuja RWE več?
led sijalke po 10€+/kom :?

brezveze skratka.
Citat:Zgolj zaradi statistike in mojega firbca ne bi plačeval višje cene.
če prvi ponudi on-line pogled v števec z excelovo tabelo za nazaj, drugi pa samo račun na papirju 1-krat mesečno za isto ceno kot prvi, bom sigurno izbral prvega. Ker samo sprotni vpogled v podatke ti omogoča da lahko kaj prihraniš. Iz mesečnega računa pa to ni razvidno. Niti ni razvidno kakšna je bila poraba npr. 17.oktobra ob 22:45 uri. Tu niso problem "tehnične možnosti", ker to je firmam na voljo že dolga leta, a proti plačilu.
gt001 Napisal:
Citat:Kaj ponuja RWE več?
led sijalke po 10€+/kom :?

brezveze skratka.
Še žarnice imajo predrage.
Iskanje po temi