PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Kotel na pelete Pelling 25 kW ECO

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!
Nameravamo obnoviti staro kotlovnico centralnega ogrevanja (ogrevalna površina prostorov cca. 250 m2). V ožjem izboru je med drugimi tudi kotel na pelete Pelling 25 kW ECO bosanske firme Termoflux, ki je sicer cenovno dokaj ugoden, mi je pa totalka nepoznan. Zanima me, ali ima kdo od vas kakšne izkušnje (pozitivne, negativne) s tem kotlom ter če se ga morda da videti v živo.

Prosim za kontakt, lahko tudi na ZS. Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

PS: Zima se hitro bliža. Bojda huda.
Peč uporabljam že 2 sezoni in ni težav .Je pa sedaj celo 500€ cenejša kot v času moje nabave.edino kar mi ni všeč na njej je premajhen zalogovnik nove imajo možnost večjega in premajhen predal za pel ca po 12 vrečah pelet potrebno čiščenje v praksi to pomeni v sezoni 1x tedensko v kurilni sezoni.Glede na ceno priporočam,ker zasede malo prostora in je dokaj tiha pri delovanju.
V Sloveniji sta dva ponudnika in je razlika v dolžini garancije ki jo nudita.
Eno vprašanje za lastnike kotla, kaj vse lahko končni uporabnik nastavi na krmilni elektroniki? Je dostopno vse, ali so ključne nastavitve dostopne samo pooblaščencem?
Iskanje po temi