PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri izkusnje z instal.si

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kolega se zanima za pec Kotel Biasi B30 in ta trgovina to pec trzi za
(meni se zdi ugodnih) 460 eur.

je ze kdo naroceval preko te spletne trgovine? poteka celoten postopek vkljucno z dostavo brez zapletov?

hvala za vse informacije ...
Ja mam izkušnje.
Sem pravkar kupil tri radiatorje in to le zaradi nižje cene in zastonj dostave.
Drugače pa se je pojavil problem ker niso imeli v IKA Žiri enega radiatorja na zalogi.
So ga poslali, vendar ni bil tapravi. Vendar je to le kakšen telefonski klic pa bo zadeva rešena.

Drugače pa priporočam.... nižje cene
po telefonu sem se pogovarjal s trgovino ika (na spletni strani od ike je reklama za instal.si) kjer so mi povedali da je instal.si njihov pogodbeni partner, gre pa ves material preko ike.
ericks Napisal:je ze kdo naroceval preko te spletne trgovine? poteka celoten postopek vkljucno z dostavo brez zapletov?
Vesel bi bil še kakšnega mnenja kupca na omenjeni spletni trgovini. Cene so večinoma nižje kot drugod....
naročil že parkrat- radiatorje, pumpo, odtočne cevi

vedno brez problemov
priporočam. imajo kar solidno izbiro, vendar se mi je morda dvakrat zgodilo, da ni bilo na zalogi kar sem rabil, in sem moral drugje dokupit - žal po višji ceni.
Tudi jaz sem enkrat naročil el. grelec za kopalniški radiator.
Robo sem dobil v roku in brez težav.
Jaz sem naročil enkrat odtočne cevi, ravno za okoli 100 eur. Sicer ni bilo nobenih težav z dostavo, me je pa kasneje motilo, da sem dobil Peštanove odtočne cevi. Prej nisem imel za mar, potem pa sem se začel spraševati, da je morda bolje vzeti kaj preverjenega. Tukaj bolj zaupam slovenski robi. Za naprej sem šel v lokalno gradbeno trgovino, kjer imajo večinoma Argo cevi, pa še takoj so mi dali 25% popusta na mpc, kar pride enako ali manj kot pri instal.si.

Ravno zato tudi nisem od njih kupoval drugih zadev (npr. alumplast imajo neko manj znano firmo, jaz sem hotel biti "ziher" in vzel Uponor). Potem sem tudi videl, da je možno z malo pogajanja tudi pri drugih dobiti enake ali nižje cene za enake izdelke.

Je pa fino, ker lahko za veliko zadev takoj preveriš kakšne so cene. Preden kupim, vedno pogledam tja, kakšne imajo cene.
Prva izkušnja s to spletno trgovino pozitivna. Bi jih pohvalil, ker so zelo strokovni in prijazni.
lp
Tudi jaz nabavil pri njih Grundfosovo črpalko za črpanje. Vse BP.
Nekajkrat kupoval pri njih, zadovoljen..
Enkrat naročil cel paket PPR različnih elementov. Ostanek ali napačno kupljene kose so bili pripravljeni vzeti zazaj za protivrednost drugega materiala.

Tudi mi smo kupili kopalniški radiator in nismo imeli nobenih težav.
Tudi pri meni vse ok, prevzel v trgovini Ika.
Pred leti kupoval za centralno , so bili najcenejši. Plačeval po predračunu in dobil še dodaten popust, nikoli nobenih težav.
1 2
Iskanje po temi