PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Priklop hidroforja z dveh različnih virov

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!

Prosim vas za pomoč in rešitev. Zanima me namreč kako najlažje priklopiti majhen hidroforček da bi bil možen vklop na dva načina in sicer 1. varianta da ga vklopim z vtičnice za katero imam daljinca v garaži in si vklopim po po trebi ko pač rabim vodo na vrtu.
2. varianta pa bi bila časovna vtičnica (verjetno wifi ki se bi nastavljala prek telefona) za katero bi nastavil čas zalivanja ponoči. Nebi pa rad bil da je hidrofor nonstop vklopljen pod tlakom.

Torej kakšna bi bila najprimernejša vezava tega in kaj bi potreboval (morebiti kakšen rele) tako da ena varianta ne bi vplivala na drugo in obratno.

Hvala
LP
A je to! Toplo vodo so že odkrili. Krmilnikov za zalivanje je malo morje, vi pa tlačite skupaj stvari, ki se ne ujamejo najboljše. Če bi že imeli časovni rele, zakaj potem še povezava s telefonom? Še bolj mimo je vtičnica z daljincem na katero je priklopljen hidrofor (saj za moje pojme), razen če ste gibalno močno omejen in za to rabite daljinc.
Tale [url=httpsunichr("58")//wwwunichr("46")ebayunichr("46")com/itm/EU-Sonoff-PS-16-Smart-Timer-Socket-Switch-APP-Control-Smart-Wifi-Home-Auto-UU/202044560304?hash=item2f0acb53b0unichr("58")gunichr("58")5e4AAOSwXY5ZWcdG]wi-fi vtičnica[/url] ti bo nadomestila tisto tvojo z daljincem. Lahko jo vklapljaš od bilo kje, kjer se lahko s telefonom povežeš na internet. Vtičnica pač mora imeti stalni wi-fi na mestu kjer je vklopljena. ni mi pa jasno zakaj se bojiš da je hidrofor stalno priklopljen na napetost. Ravno hidrofor je za to da imaš na pipi stalno pritisk in deluje takrat ko točiš vodo.
Iskanje po temi