PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave zvok kopalniške armat. grohe in uhajanje pene nazaj v korito

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zdravo,

komaj smo se vselili, pa že opažamo nove napake, pri umivanju krožnikov z detergentom, ko se le ta napeni in ko splahujem posodo, se penica vrne nazaj čez drugo malo korito, zanima me v čem bi lahko bil problem, vse je novo in vgradil nam je vodovodar...

pa še eno vprašanje za kopalniško armaturo grohe lineare, ko dvignem ročko in ko jo poklopimo nazaj nastane nek tak zvok,ki malo zadoni, ni problem, da bi kaj šumelo, problem je samo ta poklop nazaj, ki deluje zelo na trdo,ko se potisne dol, in posledično zadoni kar moti ful, enaka izvedba pipe za kad je veliko bolj tiha, tudi grohe na umivalniku v wc je čisto tih, pa me zanima ali je pri montaži šlo kaj narobe ali je sama pipa za reklamirat... je bila kar draga okol 200 eur, tako da me kar mal jezi tole...

hvala za nasvet
to da pena prihaja v drugo korito ni nič narobe lahko probate kje drugje pa bo isto, pipo pa reklamirajte če se vam zdi da ni tako kot ostale če pravite da imate vse iste modele
hm glede na to, da nam pena v prejšnjem stanovanju ni hodila nazaj in da je korito blanco za 800 se mi zdi ful narobe, smo imeli vodovodarjain sneli cev, in bo verjetno napaka v samem sifonu za korito, ker smo naredili preizkus, tako, da nam sledi predelava sifona s tem pa izgubim prostor za dva koša....sranje uglavnem..

ja pipo bom pa reklamirala...

lp
Iskanje po temi