Objave: 550
Teme: 20
Ocena:
0
Tudi naju to zanima, se toplo priporočava za kontakte, mogoče pa tudi za napeljavo v mansardi, lokacija - bela krajina.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Ko sem jaz nabaljal sem ugotovil, da "keš" ne igra velike vloge. Bolj pomembno je bilo, da "sem električar" - kupim na firmo. Potem je primerjava izločila kot najboljša Marchiol in B.L. Watt ;-) Je pa res, da sem gledal Vimarja - TEM ne vem kako/kje je.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 47
Teme: 4
Ocena:
0
verjetno ne boste kupili elektro material v pekarni, ampak v ELEKTRO TRGOVINI ( butasto vprašanje )
Objave: 550
Teme: 20
Ocena:
0
@szolnir, vemo da bomo kupili elektromaterial v elektrotrgovini samo vprašanje v kateri, zanimajo nas izkušnje tistih, ki so ga že kupovali. če pa si se prijavil na forum zato da daš ta butasti komentar je pa bolje da se nebi.
Preberi si malo formu pa boš videl, kaj vse povprašujemo in s kakšnim namenom!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Objave: 60
Teme: 15
Ocena:
0
LP
Tudi jaz se priporočam za informacije na ZS, zakaj bi kupovali drago, če se pa vse lahko nabavi preko uvoznikov in ne preko posrednikov.
Objave: 333
Teme: 36
Ocena:
0
Glede Vimarjevih proizvodov sem že napisal, da lahko poizkusim dobiti dobro ceno čez mejo - meni so jo naredili kar ugodno. Samo potrebujem seznam izdelkov s kodami.
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Prodaja se po priporočenih prodajnih cenah minus popust, ki si ga lahko izboriš v posamezni trgovini glede na količino, koliko denarja tam pustiš, keš,... ipd.
Svetujem, da se vsak obrne na bližnjo lokalno, najboljše privatno in fleksibilno trgovino, kjer se že pred nakupom dogovoriš približno kaj in kako. V teh trgovinah ponavadi kupujejo tudi električisti.
Lokalno ker zmeraj kaj sproti rabiš.
Privatno, ker je ponavadi tam bolj strokovno osebje in se lažje zmeniš za ceno.
Jaz sem kupoval v Cembosu v KP, kjer sem dobil vse od zgoraj naštetega.
Objave: 16690
Teme: 48
Ocena:
49
Motiš se. Kupiti moraš čim več, na šus, da je ugoden popust.
Kar kupiš preveč, potem tu na forumu ali pa na Bolhi prodajaš.
Za tisto, kar ti pa zmanjka (ponavadi stane kak evro ali dva), pa v nedeljo popoldan težiš okoliškim prodajalnam in štromarjem. Brez dvoma so te zelo veseli.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Elektrika poteka vsaj v dveh fazah če ne še v večih (groba in fina).
Popis neseš okrog in dobiš različne cene - skoraj vedno je PPC, ki je praktično povsod isti minus popust. Tam kjer ga je največ se zmeniš, da boš jemal, lahko položiš tudi kakšen avans, lahko ti odprejo račun, ipd. in vse vzameš pri enemu, jemlješ ko potrebuješ, in kupiš zgolj tisto in toliko kar potrebuješ (jaz sem na koncu vrnil pol škatle robe).
Objave: 14
Teme: 0
Ocena:
0
ves elektromaterial (instalacijske cevi, kable, stikala, vtičnice raznih proizvajalcev kakor tudi svetila) je možno dokaj ugodno kupiti v trgovini Elektrovod, Devova 5, Ljubljana, za gotovinsko plačilo vam nudijo tudi popust, če pa poznate kakšnega obrtnika, pa vam lahko material priskrbi še ceneje.Jaz osebno ga že leta nabavljam pri njih in sem z cenami zelo zadovoljen v primerjavi z ostalimi trgovinami.
Objave: 684
Teme: 25
Ocena:
0
evo skupinski nakup elektro materiala, če je kakšen interesent:
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=53&t=36238[/url]
Objave: 45
Teme: 16
Ocena:
0
Hej ..
Sam sem električar z opravljenim projektantskim izpitom.
Ves material in vse za izdelavo instalacij nabavljam v podjetju Marchiol d.d. v Noci Gorici.